Klippekort hitter på Subway: Få 5 footlongs til kun 200 kr.

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Alle nordjyder ved det: Vi er vilde med gode tilbud …

Og hvis du læser videre i artiklen, kan du få ét af de helt gode: Et klippekort til 5 x footlongs for bare 200 kr.

Faktisk findes der vel slet ikke noget bedre, end når vi ved, at vi har gjort et kup og sparet nogle penge. Og det er vist lige præcis grunden til, at Subways seneste tiltag er blevet så populært.

Lige nu kan du nemlig købe et klippekort til hele 5 footlong sandwich til den nette sum af 250 kroner. Normalprisen er 320 kr., så der er jo lige præcis rigtig gode penge at spare.

Faktisk kommer prisen helt ned i 50 kr. pr. sandwich i stedet for 64 kr. Men det bliver faktisk billigere endnu.

Nederst i artiklen har vi endda fået lov at dele endnu en rabatkode med jer, sådan at prisen pr. sandwich kommer helt ned i 40 kr.

“Vi ved, at nordjyderne slår til, når vi laver den slags tilbud, så det sørger vi for at forkæle dem med engang i mellem,” fortæller Cecilie Nielsen, der er restaurantchef i Subway.

40 kr. pr. footlong

Tidligere har Subway udsendt kuponer med ekstraordinære tilbud, og de blev i den grad modtaget med kyshånd og åbne arme. Det samme har gjort sig gældende for det nye klippekort.

“Vi er overraskede over, hvor populært klippekortet lynhurtigt er blevet og samtidig elsker vi, at helt nye kunder også prøver det, for vores erfaring er, at når først man har prøvet en sub nogle gange, så vender man tilbage igen og igen,” siger Cecilie.

Tilbuddet gælder som sagt en footlong sandwich (30 cm.), der eksempelvis fås i varianter som Chicken Teriyaki, Steak & Cheese eller Italian B.M.T. Du kan se hele menukortet her.

Som om at det ikke allerede skulle være for godt til at være sandt, så har vi faktisk endnu en god nyhed i ærmet: Med en ekstra rabatkode fra os får du nemlig 20 % ekstra slået af prisen – hvilket vil sige, at klippekortet kommer helt ned i 200 kr. og dermed 40 kr. pr. sandwich.

Du bestiller klippekortet lige her og bruger koden “Klip20” for at indløse rabatten.