Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klassisk smørrebrød og lune retter: I denne uge åbner ny takeaway i Reberbansgade

Af Stine Kjølby Christensen

Nu er ventetiden ovre: På torsdag åbner Koch’ens Køkken dørene i Reberbansgade, og dermed er Aalborg klar til at få endnu et skud klassisk dansk frokostkultur.

Bag det nye take-away-sted står Charlotte og Klaus Koch, som mange aalborgensere vil kende fra deres tid med Holles Vinstue i Algade.

Det traditionsrige koncept med fokus på klassisk dansk smørrebrød og lune retter genopstår nu – dog i en ny og mere enkel indpakning.

Smørrebrød, stjerneskud og lune retter

På menuen finder man alt fra håndmadder til stjerneskud og klassisk smørrebrød.

Blandt håndmadderne, der serveres fra kl. 10.30–14.00, er favoritter som:

  • Æg og rejer med håndpillede rejer, hjemmelavet mayonnaise og dild.
  • Roastbeef med hjemmelavet remoulade, ristede løg og høvlet peberrod.
  • Leverpostej med sprød bacon og agurk.
  • Kamsteg med rødkål og appelsin.

For de lidt større retter byder menuen blandt andet på et overdådigt stjerneskud med to pandestegte fiskefileter, håndpillede rejer, stenbiderrogn og hjemmelavet skaldyrsdressing (189,-) eller klassiske lune frikadeller med rugbrød og rødkål (59,-).

“Vi holder os til det traditionelle danske køkken uden alt for meget pynt og fancy twists,” fortæller Klaus Koch, som glæder sig til at servere frokost til både travle midtbyfolk og dem, der vil tage det med hjem.

Åbningsuge med særlige smagsprøver

Koch’ens Køkken åbner torsdag kl. 10.30, og i åbningsdagene torsdag til lørdag byder parret på særlige smagsprøver.

“Vi vil have pindemadder med alle vores pålægstyper, så folk kan smage, hvad det er, vi laver.

Der bliver også et bord med smagsprøver, så man kan smage sig frem,” forklarer Charlotte Koch.

Hun tilføjer, at der i åbningsdagene (torsdag til lørdag) vil være 20 % rabat på alt mad og drikke.

Fokus på enkelhed og dagtimer

Konceptet er skabt med takeaway for øje, men der vil være plads til 4-6 gæster, der ønsker at spise på stedet.

Åbningstiden bliver fra kl. 10.30 til 18, og fokus vil være på frokost.

“Vi har overvejet at holde lidt længere åbent fredag og lørdag, hvis der er efterspørgsel,” afslører Charlotte Koch, men indtil videre bliver det et frokostfokuseret sted.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien