Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klassisk nordjysk: Afdæmpet lottomillionær har betalt sit lån ud

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto, Danske Spil
Pressefoto, Danske Spil

En mand fra Nordjylland fik fyldt godt op på kistebunden, da han for nyligt ramte alle syv rigtige i Lotto – men det tog han stille og roligt.

”Jeg troede, jeg ville hyle og skrige og købe dit og dat. Men det har været helt nede på det lave blus,” siger en mand fra Nordjylland, som for nyligt ramte syv rigtige i Lotto.

Det gav ham en skattefri gevinst på 8 mio. kroner, men det fik ham altså ikke til at juble vildt og uhæmmet.

“Jeg hader at skylde penge væk”

Mest af alt virker han stadig bare mildt overrasket:

”Tænk, at jeg skulle være så heldig at vinde så mange penge? Det er da utroligt, at jeg får lov til at prøve det,” siger han.

Helt i tråd med mandens afdæmpede reaktion, var det første han gjorde med pengene også stille og roligt:

”Jeg hader at skylde penge væk, så jeg betalte mit lån ud. Det var det første. Derudover så synes jeg selv, at jeg har taget det stille og roligt,” siger manden, som også planlægger at bruge lidt penge på at rejse sammen med kæreste og med børnene. Endnu er der dog ikke noget fast i kalenderen.

”Jeg skal vel også have forsødet livet lidt mere i hverdagen. Og ellers skal pengene bare lade mig tage mig nogle friheder, og det betyder meget,” siger manden, som også gerne vil gøre noget godt for andre.

”Gevinsten betyder også, at jeg kan give noget til nogen af dem, jeg holder af og elsker for at hjælpe dem lidt på vej,” siger han uden at komme nærmere ind på, hvem i mandens omgangskreds, der nu kan se frem til at få en solid håndsrækning.

I øvrigt nøjedes manden ikke kun med de 8 millioner kroner, han vandt i Lotto – for bare få dage senere ramte han plet med en sidegevinst på Vikinglotto: Det gav ham lige 3.000 kroner ekstra.

”Jeg har til gengæld ikke vundet noget siden,” understreger manden.

Del artikel

Andre læser også