Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar til kamp?: Burgerbar klar med snasket Super Bowl-burger

Af Emil Kjær Jørgensen

Hvad rimer på Super Bowl?

Det skulle da lige være en stor, fed burger, fries i rigelige mænger og masser af dyppelse.

Grillen Burgerbar har i anledningen af en af verdens største sportsbegivenheder – naturligvis – valgt at denne måneds Limited Edition burger bliver en helt særlig Super Bowl-burger.

Selvom burgeren passer særligt godt til søndag aften/nat, så behøver du ikke være til hverken amerikansk fodbold, eller være bekymret for om du ikke kan nå at smage den.

Super Bowl-burgeren er nemlig på menuen til og med 26. februar.

Klar til kamp?: Burgerbar klar med snasket Super Bowl-burger

Hvordan smager den så?

Burgeren består af en klassisk bøf, ost, bacon og franske kartofler, men den har naturligvis også et amerikansk touch i skikkelse af en BBQ Mayo og en frisk omgang coleslaw.

Den nye burger serveres i den helt nye økologiske potato bun.

Men hvordan smager dyret så?

Kombinationen af bacon, ost og bøf er jo en sikker vinder, men det kan også hurtigt blive en tung omgang. Der er den friske coleslaw et dejligt friskt pift til de greasy elementer i burgeren.

De franske kartofler tilføjer ikke ligefrem masser af smag til burgeren, men sprødheden fra dem gør bestemt ikke noget dårligt for smagsoplevelsen – og så er kroppen ligesom også varmet op til de ufattelige mængder chips, du formentlig skal indtage under Super Bowl-kampen.

Hvis du savner ekstra kalorier, kan du jo bestille en røvfuld cheese fries eller OH MY FRIES med karameliserede løg, bacon, mayo og revet parmesan …. eller bare skylle hele omgangen ned med en milkshake!

Del artikel

Andre læser også