ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar igen onsdag: Aalborg Sneakers & Streetwear marked vokser hurtigt

Af Simone Vestergaard

Hvis man har en forkærlighed for secondhand sko og tøj, så er det nu at man skal slå lyttelapperne ud, for Aalborg har nemlig fået et nyt Sneakers og Streetwearmarked. 

For små to måneder siden havde markedet debut hos Game Streetmekka, hvor det viste sig at være en kæmpe succes.

Så stor en succes, at arrangøren nu har valgt at afvikle et mini pop-up event på onsdag d. 1. august.

”Jeg afviklede Sneakers og Streetmarkedet i juni ude på Game Streetmekka, og det var super fedt. Der var booket 25 stande, så jeg havde selvfølgelig håbet på, at der kom nogen forbi. Det endte op på omkring 800 besøgende, så det var helt vildt og overvældende.

Jeg har egentlig først planlagt et nye event til oktober, men efterspørgslen har været så stor, at jeg nu har valgt at holde det her minimarked på onsdag.” fortæller arrangøren, Ida Rekha, til MigogAalborg.

Klar igen onsdag: Aalborg Sneakers & Streetwear marked vokser hurtigt

Markedet finder sted på Aalborg Streetfood The Lighthouse kl. 18-20.

Kvalitet til en god pris

Sneakers og Streetwear markedet er secondhand, men af god kvalitet. Hvilket vil sige, at der ikke bliver solgt ting til en 10-20 kroner. Alt der sælges er inden for en bestemt standard, der gør, at sælgerne kan tillade sig at sætte en højere pris, end til almindelige loppemarkeder.

”Jeg har selv en stor passion for sneakers, og det er noget jeg har dyrket i mange år. Jeg går ikke rigtig med tasker, så sneakers er min form for accessorie.

Til tider skifter man jo ud i sine ting, og så giver det god mening at sælge det gamle videre, i stedet for at det bare står og samler støv.”

Klar igen onsdag: Aalborg Sneakers & Streetwear marked vokser hurtigt

Sneakers og Streetwear markedet henvender sig til alle aldre, og Ida vil gerne slå et slag for, at det ikke handler om stiltyper, men om kvalitet. Og så længe man er på jagt efter kvalitet, så går man ikke galt i byen.

”Man behøver altså ikke at være ”street” for at besøge markedet. De varer, der sælges, henvender sig både til børn, unge og voksne. Og prisniveauet er også varierende, så alle kan være med. Det handler bare om mode, kunst, reuse miljøet og fællesskab.” forklarer Ida.

Loppemarked på et højere niveau

Ida har i mange år dyrket dét at købe smarte sneakers, og selvom Aalborg bugner med loppemarkeder, så så hun alligevel et stort behov for et nyt marked, hvor secondhand varer ikke nødvendigvis koster en 50’er.

”Jeg havde en formodning om, at jeg ikke var den eneste i Aalborg med den ”hobby”.  Efter det første event stod det klart, at der var mange, der delte min passion.

Det var superfedt sidst, og jeg er spændt på nu at skulle afvikle det på Streetfood. Omgivelserne derude er rigtig gode, og jeg vil gerne støtte op omkring deres arrangementer og koncept. Selvom at markedet kun varer to timer, så er jeg spændt på at se, hvor mange der dukker op denne gang.” afslutter Ida.

Hvis man ønsker at booke en stand, så er der stadig åbent for deltagelse.

Se mere på Sneakers og Streetwears Facebookside, hvor der også kommer informationer om næste event der finder sted d. 6. oktober.

Del artikel