Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra

Af Michael Qureshi

Det er Black Friday i morgen fredag d. 23. november, og folk går shop-amok.

Men det er ikke kun det eneste, som sker i morgen. Den store fashionkæde Kings & Queens åbner nemlig også deres anden butik i Aalborg, og deres første i selve midtbyen.

Det gør de i Friis Shoppingcenter, hvor der er Grand Opening fredag.

Torsdag eftermiddag fik MigogAalborg fik eksklusivt lov til at kigge indenfor i den nye store butik, som du kan se billederne af her i artiklen.

Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra

Endnu en butik i Aalborg

Modekæden Kings & Queens åbnede deres første butik i Aalborg for over et år siden i Shoppen, og nu har de valgt at åbne en 600 kvadratmeter stor butik i det nye Friis Shoppingcenter.

Multibrand butikken har mærker som Tommy Hilfiger, Nike, Fila, Calvin Klein, Levi’s, Black Rebel og mange flere til både piger og drenge, så der er noget for enhver smag.

Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra

Afterparty i Jomfru Ane Gade

Kings & Queens fejrer dette års Black Friday med åbningen af en ny, stor butik på 1. sal i Friis Shoppingcenter, hvor der vil være mange spændende aktiviteter og åbningstilbud. Om aftenen er kunderne inviteret med til afterparty i Jomfru Ane Gade.

Der bliver også feststemning i selve Friis, når DJ Mathias Høgh sørger for lækre toner og Hornsleth Bar byder på smagning af deres populære signaturcocktails. Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra

Hornsleth Bar er en rå, konceptbaseret natklub, der er bygget op omkring den provokerende multikunstner Kristian von Hornsleth.

Baren åbnede dørene for første gang i Jomfru Ane Gade i 2017, og som noget helt særligt kan man finde dem i Friis Shoppingcenter kl. 18-20 til Black Friday.

Friis Shoppingcenter har i anledningen af Black Friday udvidet deres åbningstid til kl. 7-22, og Magasin holder åbent kl. 6-24.

Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra Kings & Queens åbner ny stor butik i Aalborg: Se de første billeder indefra

Del artikel

Andre læser også