Kickstart dit vægttab: Your Age har et helt særligt tilbud i februar

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Jyllands største kosmetiske klinikkæde, Your Age, har for alvor slået deres navn fast i Aalborg.

Klinikken, der ligger på første sal på Østerågade 11, åbnede i oktober sidste år og har med deres fokus på naturlige resultater talt direkte ind i aalborgensernes hjerter.

Når man tænker på kosmetiske behandlinger eller skønhedsbehandlinger, kan man godt have nogle fordomme om at alt for store læber og alt for stram ansigtsmimik, men her adskiller Your Age sig fra andre klinikker.

Klinikken er specialister i naturlige resultater, og alle de kosmetiske behandlere er specialuddannede hudlæger og sygeplejersker, som har tusindvis af behandlinger bag sig.

Resultaterne er faktisk så naturlige, at ejer Rikke Thorsen tidligere har beskrevet det som at ”sælge en usynlig vare.”

Kickstart dit vægttab

Your Age tilbyder bl.a. behandlinger som Restylane, Botox, Ultherapy (hudstramning uden kirugi) og Cool Tech fedtfrysning for at nævne et par.

Hvor restylane og botox er gået mainstream, er det ikke sikkert, at Cool Tech fedtfrysning ringer en klokke hos de fleste.

Behandlingen er henvendt dem, der gerne vil kickstarte eller afrunde deres vægttab, og foregår helt uden kirurgiske indgreb.

Cooltech systemet anvender kryolipolyse, hvilket betyder at fedtcellerne fryses vha. et kontrolleret kølingssystem, og det resulterer i en samlet reduktion af fedtceller.

På én enkelt behandling opnår du en reduktion på fedtdepoterne på 20-25%, som ikke vender tilbage.

Mange går ind i det nye år med et ønske om at tabe sig og ligne den bedste udgave af sig selv.

Det ønske vil Your Age gerne imødegå og kører derfor en kampagnepris på behandlingen i hele februar, hvor du sparer 50%.

Normalprisen per område er 8.000 kr, og du får dermed behandlingen til kun 4.000 kr.

Før og efter billede: Cool Tech fedtfrysning

Sikkerhed og diskretion i top

Alle kosmetiske behandlere hos Your Age har en baggrund som specialuddannede hudlæger og sygeplejsker, og der afsættes meget tid til både konsultationer, behandlinger og den efterfølgende kontrol.

”Kunderne skal altid føle sig godt tilpas og passet godt på,” understreger Rikke Thorsen.

Er du ikke helt sikker på, hvilke behandlinger der er relevante for dig, eller hvor du overhovedet skal begynde, kan du booke en gratis konsultation, hvor du modtager rådgivning af en behandler helt uforpligtende.

Læs mere om Your Age her.

Flest smittede blandt unge: I næste uge kan de testes i AKKC

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland

Det stigende smittetal i Aalborg Kommune betyder, at Region Nordjylland og Aalborg Kommune fra søndag 20. september til onsdag 23. september opretter testmulighed målrettet unge og studerende.

Det skyldes, at smitten er mest udbredt blandt de unge i byen.

Med baggrund i det stigende smittetal i Aalborg har Region Nordjylland sammen med Aalborg Kommune oprettet en ekstra mulighed for at blive testet for covid-19.

Tilbuddet er målrettet unge og studerende, da smitten er mest udbredt blandt de unge i byen. Men ingen bliver afvist grundet alder.

Tilbuddet er uden tidsbestilling, så man skal blot møde op og medbringe sit sundhedskort.

Det nye teststed er i Aalborg Kongres & Kultur Center (Aalborghallen), Europa Plads 4, 9000 Aalborg, hvor man fra søndag 20. september til og med onsdag 23. september i tidsrummet kl. 10-17 kan blive testet.

Der er indgang fra parkeringspladsen bag Scandic Hotel.

Sammen med de nationale myndigheder har Region Nordjylland og Aalborg Kommune vurderet, at der skal ekstra fokus på de unges mulighed for at blive testet i Aalborg centrum, og derfor rykkes der ud med den mobile testenhed.

Der testes kun personer uden symptomer. Har man symptomer, skal man fortsat kontakte egen læge eller Lægevagten og få en henvisning.

Vind EM-billetter til næste år: Just Eat lancerer fed fodboldquiz

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du fodbold og god mad leveret lige til døren, så vil du elske seneste tiltag fra Just Eat.

Just Eat har i år lanceret en stor fodboldquiz her i Danmark, hvor hovedpræmien er fire billetter til EM i fodbold næste år.

Oprindeligt skulle Euro 2020 have været afviklet i år med blandt andet fire kampe i Parken i København.

Men Corona kom som bekendt også i vejen for denne gigantiske begivenhed.

Nu er blikket i stedet rettet mod næste år, og for enhver fodboldelsker er det en drøm at opleve en EM-kamp. Måske endda en af Danmarks kampe på hjemmebane i Parken.

Få klik på mobilen og så er du i gang

Hvis du går og drømmer om sådan en præmie, så kan du allerede nu gå i krig med den fodboldquiz, Just Eat har lanceret. Det kræver ikke særligt mange klik på mobilen, før du er i fuld gang med spørgsmålene.

Det gode er også, at selv om du måske ikke vinder selve hovedpræmien, så er der stadig tusindvis af rabatkoder til Just Eat på spil.

Så du kan helt sikkert få noget af værdi ud af prøve deres fodboldquiz.

Her på redaktionen har vi også testet sværhedsgraden i quizzen, og der er ingen tvivl om, at der er spørgsmål til alle niveauer.

Det kan være alt fra hvor i målet en spiller i en særlig finale placerede bolden. Det kan også være noget hvor man skal gætte hvilken fodboldspiller, der matcher med en madvare eller særlig ret.

Underholdende quiz

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at fodboldquizzen er gennemtænkt og gennemført. Den er fyldt med videoklip, som hører sammen med spørgsmål, og man skal holde tungen lige i munden for at svare rigtigt på dem alle.

Men set fra en almindelig fodboldfans synspunkt, så er det en ganske underholdende quiz, og man føler, at man bliver testet på sin paratviden og evne til at tænke logisk.

Den kan godt tage omkring et kvarter at gennemføre, og så er det jo spændende, om man vinder noget.

Du kan starte quizzen lige her – og du skal nå det inden 23. september

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Aalborg Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Region Nordjylland
Foto: Region Nordjylland

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 132 tilfælde af smittede i Aalborg. Incidensen ligger nu på 61, hvilket er 8 mere end i går.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30 pr. 100.000 indbyggere.

Det gør Aalborg Kommune til én af landets hårdest ramte.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her