ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kickflipper vildt: Aalborg-natklub inviterer til nostalgisk MGP-fest

Af Stine Kjølby Christensen
Pressefoto DR
Pressefoto DR

Er du født i slutningen af 1980’erne eller i 1990’erne, så er det næsten 100 % sikkert, at du på et tidspunkt har deltaget i en festlig begivenhed, hvor tidernes bedste MGP-hits er blevet sat på afspilleren.

Du ka’ si’ ja ja, Kickflipper vildt (yeah), Du er den som jeg vil ha’, Jeg tror det kaldes kærlighed og Baby, si’ at du har brug for mig!

… er alle sange, der kan sætte fut i festen og ikke mindst tage dig med på en nostalgisk rejse gennem dine bedste barndomsminder – og nu har Fabrikken besluttet at afsætte en hel aften til netop dette.

Allerede nu på fredag, fra kl. 23, kan du kigge forbi baren i Jomfru Ane Gade til en ordentlig omgang glimmer, fest og farver.

Køb MGP-shots

Fabrikken har tilmeld sammensat en række lækre MGP-tilbud, der skriger på at blive hovedingrediens i jeres aften.

Du kan bl.a. købe Kickflipper (2 Long Island Iced Tea), Jeg tror det kaldes kærlighed (1 kande kærlighedsdrinks), Du er den som jeg vil ha’ (4 Mokai), Shake shake shake (10 shaked shots).

Tilbuddene gælder til kl. 2 om natten.

Rammerne for den perfekte aften, hvor du ikke skal forsvare, hvorfor at det ene MGP-hits efter det andet skal spilles, er altså sat – alt, du skal medbringe, er din smurte sangstemme og lysten til at chille med dine homies, danse og spille, op til tøserne, breake med vennerne!

Hvad: MGP-fest
Hvor: Fabrikken, Jomfru Ane Gade
Hvornår: 24. januar, fra kl. 23

Del artikel

Andre læser også