ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spiller for fulde huse: Kesi kommer til Aalborg med ny turné

Af Michael Qureshi

Kesi er blandt landets hotteste navne på musikscenen lige nu. Han spiller for fulde huse rundt omkring på sommerens festivaler og med egne koncerter.

Lige nu er han aktuel med Jada med “Skør for dig”. I starten af 2023 tager han så på en ny turné, hvor han kommer til landets fire største byer.

Kesi lægger vejen forbi Skråen i Aalborg 18. februar 2023.

“30 Somre” er titlen på hans fjerde soloalbum og på den kommende tour som slutter i den legendariske K.B. Hallen på Frederiksberg i landets hovedstad.

Kesi behøver ingen introduktion; han er et af landets stærkeste live performere med et kæmpe katalog af hits og en usammenlignelig energi – der er få ting, der har defineret 10’ernes lyd som ham.

Står bag kæmpe hits

Kesi står bag kæmpe sange som ‘Søvnløs’, ‘Kom Over’, ‘Følelsen’ og ‘Blå Himmel’ fra hans anmelderroste album ‘BO4L’, der udkom i sommeren 2020.

I 2021 fulgte han op med albummet ’Mere End Musik’ i fællesskab med BOC-familien Gilli og Benny Jamz, hvorfra kæmpe hittet ’Ibiza’ og det øvrige Artigeardit samarbejde med ’Er Her’ begge lå nr. 1 på Spotify charten, og her et år efter stadigvæk florerer i Top-20. Kesi har ligeledes modtaget et par Danish Music Awards, bl.a. for ‘Årets Solist’.

Kesi har været blandt de tre mest spillede kunstnere på Spotify i Danmark over de seneste par år. Det er svært at forestille sig en hitliste anno vores tid, der ikke er prydet af Kesis charme og karakteristiske rap.

’30 Somre’ 2023 tour:
17. februar: Train, Aarhus
18. februar: Royal Stage Skråen, Aalborg
3. marts: Posten, Odense
9. marts: K.B. Hallen, København *

Billetsalget starter fredag 15. juli 2022 kl. 10.00 via spillestedernes respektive platforme.

Del artikel

Andre læser også