Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt tv-vært åbner stor festival i Karolinelund

Af Michael Qureshi
Foto: Aalborg Pride
Foto: Aalborg Pride

Aalborg bliver indtaget af regnbuefarverne på lørdag.

Karolinelund danner rammen for anden udgave af Aalborg Pride, som har stablet et kæmpe arrangement på benene. Det er mangfoldighederne, der hyldes her og alle er velkomne.

Sidste år estimerede man, at 1400 deltog i selve paraden og efterfølgende var der omkring 5000 mennesker i Karolinelund, der havde en fantastisk dag.

Der er også fint besøg, når festen skal fyres i gang i Karolinelund. Det bliver den populære TV2 Nord-vært Anne Kejser, der skal holde åbningstalen.

Anne Kejser har både som radiovært for ANR og som Vild med Dans-deltager været ekstremt åben omkring, at hun er homoseksuel, og derfor har hun været en kæmpe inspiration for andre.

Den landskendte standup-komiker Omar Mazouk optræder også i Karolinelund, og han kommer med garanti til at få folk til at hyle af grin.

Arrangørerne har skabt et stærkt program med adskillige spændende navne. Blandt andet optræder Dario Von Slutty, der vil kaldes for “fisseministeren”.

Aalborg Pride
Lørdagens program

Det hele starter igen i år med en stor parade med start i Kildeparken. Derefter går hele paradefeltet rundt i byen frem til Karolinelund. Så er du til fest og farver og glade mennesker, så kig forbi.

Du kan læse mere om det store event på lørdag her