Kæmpe ambitioner: Kendt restaurant-par åbner toprestaurant i midtbyen
Nu får det gastronomiske niveau i midtbyen for alvor en saltvandsindprøjtning.
For inden længe åbner der på selveste Budolfi Plads en helt ny kulinarisk oplevelse, inspireret af New Yorks livlige energi, fransk charme og japansk æstetik.
Med navnet bachognurup åbner de to erfarne restauratører Nadia Bach og Christan Nurup en helt ny restaurant i lokalerne, der tidligere har huset Skagen Fiskerestaurant.
Går ikke på kompromis med kvaliteten
Nadia Bach og Christian Nurup har en fælles vision om at revolutionere spiseoplevelsen i Aalborg.
Gennem de seneste fire år har Nadia og Christian drevet og udviklet Hotel Scheelsminde, hvilket har resulteret i flere nomineringer fra den danske spiseguide, White Guide, og Årets Ret. Deres indsats er også blevet anerkendt af top anmeldelser fra bl.a. Berlingske, Jyllands-Posten og Børsen.
“Med det hårde arbejde, vi har lagt i både vores personlige udvikling og det, vi laver, kommer vi ikke til at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at anvende vores erfaringer og evner til at skabe mere end blot en fine dining restaurant,” fortæller Christian Nurup.
Nadia er uddannet tjener i 2006 fra Engø Gård i Norge og har efterfølgende arbejdet på den to-stjernede Michelin-restaurant Bagatelle i Oslo.
Senere har hun arbejdet på restauranter som VeVe og Kul i København, hvor hun mødte Christian. Parret flyttede derefter til Aalborg, hvor Nadia oprindeligt kommer fra.
Christian startede sin karriere i køkkenet på den ikoniske Restaurant ET i Aarhus og tilbragte efterfølgende flere år i København på blandt andet Restaurant Kul, Søllerød Kro og Restaurant I-BU.
Et samlingspunkt for Aalborg
Sammen deler Nadia og Christian en overbevisning om, at ægte gæstfrihed kombineret med enestående mad skaber uovertrufne oplevelser.
De er begge dybt engagerede i lokalsamfundet og støtter aktivt lokale producenter, hvilket fremgår af deres valg af ingredienser og samarbejdspartnere.
“Vores mission er at skabe et samlingspunkt for fællesskabet, hvor hvert besøg bliver til en mindeværdig oplevelse. Vi tilstræber at modernisere spiseoplevelsen til at passe til vores gæsters behov – fra afslappede forretningsmøder til solo-diners, der søger et enkelt måltid i vores spisebar.
Vores mål er at være mere end blot et spisested, vi ønsker at være et hjem væk fra hjemmet, hvor du kan opleve kvalitet i alt fra vores madlavning til vores design.”
Det kan vi se frem til
Fra morgenstunden kan gæster nyde hjemmebagte croissanter og surdejsboller samt kaffe i verdensklasse.
Til frokost fokuseres der på enkelt, men enestående mad, der passer perfekt til både forretningsmøder og afslappede eftermiddagsfrokoster midt i byens pulserende hjerte.
Om aftenen tilbyder de sæsonbaserede menuer samt mulighed for a la carte, for at understrege at, det “at spise ude” ikke skal føles påtvunget.
“Vi skaber et rum, hvor det er muligt at nyde en eller to retter sammen med et godt glas vin, uden at det føles forkert.
Vi forestiller os et sted, hvor dynamikken fra New York, charmen fra en fransk bistro og den rene æstetik fra Japan mødes i en harmonisk atmosfære. Vores ambition er at tilbyde mere end fremragende mad, vi ønsker at skabe en unik atmosfære og karakter, der gør hvert besøg uforglemmeligt.”
bachognurup slår dørene op i juli 2024.