ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter hårde corona-år: Kendt restaurant lukker og slukker i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: NO76
Foto: NO76

Der er få brancher, der har mærket corona-krisen i så hård en grad som restaurationsbranchen.

Flere restauratører er blevet nødt til at dreje nøglen om, og det gælder desværre endnu et aalborgensisk spisested i dag.

Brasseriet og restauranten NO76 melder på Facebook, at de fra dags dato lukker.

“Efter nogle hårde år med corona, nedlukninger samt de voldsomme prisstigninger på råvarer og energi må vi sande, at vi ikke kan holde hjulene igang længere. Vi har forsøgt at finde andre løsninger, men det har ikke været muligt.

Det er en meget tung beslutning da vi igennem de sidste år har lagt al vores energi i at give jer gæster den bedste oplevelse – hvad angår mad, betjening og stemning sammen med vores fantastiske personale.

En anden vigtig del af vores arbejde, har været det sociale arbejde med unge mennesker, som har fået en chance for en ny tilværelse,” skriver ejerne Pernille og Pia på NO76’s Facebook-side.

Takker deres gæster

Pernille og Pia fortsætter med at takke alle deres gæster gennem årene:

“Som vi altid har sagt herhjemme – at drive en restaurant er ikke et arbejde, det er en livsstil. En livsstil vi har holdt utroligt meget af.
Tusind tusind tak til alle jer, der har gjort det muligt for os igennem de sidste mange år. Det er vi meget taknemmelige for. Vi kommer til at savne alle jer og at køre service på en travl aften.”

 

Del artikel

Andre læser også