Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt møbelbutik åbner snart: Stor Happening i weekenden midt i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Stop op, sæt dig ned og nyd nuet.

Det er budskabet på lørdag den 27. april, når 50 designerstole vil pryde Nytorv i Aalborg, hvor forbipasserende kan sætte sig ned, nyde en gratis kop kaffe og stoppe tiden for en stund.

Det sker i forbindelse med, at FDB Møbler åbner deres første butik i Aalborg – og stolene doneres efterfølgende til De Frivilliges Hus i Aalborg.

Det tidsløse danske design af store designere som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Jørgen Bækmark og ikke mindst alle de nye danske designskud, som FDB Møbler samarbejder med, kan snart opleves i FDB Møblers nye butik i Aalborg, der åbner fredag den 3. maj på Nytorv 13, og som bliver kædens hidtil største butik i Danmark på 430 kvm.

”Vi har et ønske om at “ignorere” tiden med vores design, der skal kunne holde i flere generationer; og på alle måder være tidløst.

På lørdag på Nytorv opfordrer vi derfor folk til at ignorere tiden for en stund sammen med os og opleve nuet på én af vores stole – og få en lille forsmag på, hvad vores første butik i Aalborg – og største butik i Danmark – kommer til at byde på”, fortæller Ole Kiel, der er direktør for FDB Møbler.

Kendt møbelbutik åbner snart: Stor Happening i weekenden midt i Aalborg

Stolene doneres til De Frivilliges Hus

Siden 1942 har FDB Møbler ”ignoreret” tiden med design, som årene er gået tidløst henover. Happeningen har til formål at hylde det ved at få forbipasserende til at stoppe op, være i nuet og derved gøre øjeblikke i hverdagen tidløse.

Hertil vil der blive sørget for gratis kaffe, som kan nydes i eget selskab eller med den, der har slået sig ned på nabostolen.

Når dagen er slut vil de 50 stole fra FDB Møbler blive doneret til De Frivilliges Hus i Aalborg, der med støtte, rådgivning og sparring samler alle trådene i det frivillige sociale arbejde i byen.

“Det betyder rigtig meget for os, at De Frivilliges Hus gerne vil modtage stolene efter vores happening på Nytorv.

Vi håber, at de vil gøre stor gavn og være til glæde for mange frivillige fremover – glæde, der kan gives videre i det sociale arbejde, de udfører” fortsætter Ole Kiel.

Hvad: Happening på Nytorv med gratis kaffe
Hvor: Nytorv
Hvornår: Lørdag den 27. april fra kl. 10-16

Del artikel