Kendt kosmetisk klinik er kommet til Aalborg: Your Age holder stor åbningsreception

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Der er efterhånden mange af os, der er begyndt at få øjnene op for at kosmetiske behandlinger ikke kun er noget, der er forbeholdt Hollywood-stjerner eller en særlig elite, men faktisk kan benyttes af alle.

Om man ønsker at udglatte rynker, fjerne karsprængninger, reducere fedtdepoter, forstørre læberne eller noget helt femte er fællesnævneren, at det er et helt legalt ønske at ville ligne den bedste udgave af sig selv.

Frygten for fejlslagne eller overdrevne resultater kan dog være nok til at holde mange tilbage fra at begive sig ud i den fagre nye verden af kosmetiske behandlinger, især hvis det er første gang, man kaster sig ud i det.

Hvis du er en af dem, der tøver – eller er du på udkig efter en ny, kvalitetssikret klinik – er der heldigvis rigtig gode nyheder.

Your Age, Jyllands største kosmetiske klinikkæde, er endelig kommet til Aalborg og har slået dørene op på Østerågade 11, 1 sal, hvor du allerede nu kan modtage behandling.

Klinikken er specialister i naturlige resultater, og alle de kosmetiske behandlere er specialuddannede hudlæger og sygeplejersker, som har tusindvis af behandlinger bag sig.

Er du ikke helt sikker på, hvilke behandlinger er relevante for dig, eller hvor du overhovedet skal begynde, kan du booke en gratis konsultation, hvor du modtager rådgivning af en behandler helt uforpligtende.

Fokus på gode og troværdige oplevelser

Your Age findes allerede i Aarhus, Silkeborg og Herning og er nu kommet til Nordjylland; en beslutning som ejer og kosmetisk sygeplejerske Rikke Thorsen er ovenud lykkelig for.

”Det er fantastisk at komme til Aalborg.

Jeg oplever, at alle i byen er imødekommende og venlige, og vi vil gerne tilbyde en service, der netop matcher aalborgenserne,” fortæller Rikke Thorsen, da vi besøger hende i de smukke lokaler på en af Aalborgs mest centrale adresser.

Konceptet hos Your Age må bestemt også siges at matche det nordjyske mindset – det handler nemlig om at levere gode og troværdige oplevelser.

Med et kundekartotek, der bugner af stamkunder, må det siges at være en tilgang, som i høj grad virker.

Foto: Christine Luca
Foto: Christine Luca

Sælger usynlig vare

Spørger du Rikke Thorsen, hvad opskriften bag succesen er, er hun hurtig til at pointere deres professionelle rådgivning og ikke mindst de naturlige resultater:

”Mennesker er forskellige, og derfor tilpasser vi alt til den enkelte.

Vi afsætter meget tid til konsultationer, behandlinger og den efterfølgende kontrol, så kunderne altid føler sig godt tilpas og passet godt på.

Og så er vi specialister i naturlige resultater,” pointerer hun.

Faktisk er resultaterne så naturlige, at Rikke Thorsen beskriver sit job som at ”sælge en usynlig vare”.

Det er bl.a. behandlinger som Restylane, Botox, Ultherapy (hudstramning uden kirugi) og Cool Tech fedtfrysning, der dagligt udføres med så stor sikkerhed og diskretion, at omverdenen ikke vil lægge mærke til, at du har modtaget behandling.

Pressefoto: Lene Beier

Åbningsreception med Lene Beier

Åbningen i Aalborg skal selvfølgelig fejres med stil, og derfor inviterer klinikken alle til åbningsreception fredag den 25. oktober fra kl. 16.30 til 18.30 i Your Age’s lokaler.

De første 150 gæster modtager goodie-bags til en værdi af 1500 kr, og derudover vil der også være konkurrencer med flotte præmier samt forskellige åbningstilbud.

Som noget helt særligt vil TV-vært og Your Age ambassadør Lene Beier dele ud af sine erfaringer med skønhedsbehandlinger.

Til receptionen kan du også møde ejer Rikke Thorsen samt klinikchef i Aalborg og kosmetisk sygeplejerske Heidi Schmidt.

Kan du ikke nå med til åbningsreceptionen, skal du ikke snydes for et godt tilbud.

I hele oktober og november tilbyder Your Age 25% på alle af Aalborg klinikkens behandlinger.

Læs mere om Your Age på deres hjemmeside.

Stor redningsaktion her til morgen: Rådyr reddet op af Limfjorden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Nordjyllands Beredskab
Foto: Nordjyllands Beredskab

I går aften kunne vi berette, at Nordjyllands Politi var nødt til at rykke ud i Limfjordstunnelen, da en mand simpelthen kom gående med sin cykel i sydgående retning. Den historie kan du læse lige her.

Her til morgen var det så et andet sted i Limfjorden, at der var kommet en på afveje.

Tidligt tirsdag morgen, kl. 06.30, blev Nordjylland Beredskab nemlig kaldt ud til en noget speciel redningsaktion. Det bekræfter de over for MigogAalborg.

Klokken cirka 06.30 blev der observeret et svømmende rådyr i området mellem Musikkens Hus og Stigsborg Brygge, som faktisk er ret tæt på selvsamme område, hvor der lige nu plasker en delfin rundt.

Men som en vaskeægte Disney-historie endte det hele lykkeligt.

Foto: Nordjyllands Beredskab

Da MigogAalborg kontaktede Nordjylland Beredskab var beredskabsmester René Jensen netop færdig med dagens vagt, men til TV2 Nord siger han:

“Så snart vi kommer i land, sætter vi rådyret fri på det grønne græs ved bådlauget. Vi kan ikke køre det længere op i skoven, for det var aggressivt og bare gerne ville afsted.

Det rystede også og var skræmt oven på oplevelsen, men det så ud til at have det godt og havde ikke taget skade.”

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Flyv til København for 299 kr.: DAT sætter “Først til Mølle” billetter til salg i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Som vi kunne fortælle forleden, så starter det danske regionale flyselskab DAT med at flyve på den populære indenrigsrute Aalborg-København fra mandag d. 8. juni.

Flyselskabet tilbyder allerede billige billetter på ruten fra 399 kr. hver vej, og i dag tirsdag d. 2. juni starter de så med et helt vildt tilbud.

Den første tirsdag i hver måned kører man nemlig med kampagnen -´Først til mølle´, og klokken 12.00 i dag sætter man altså et antal billetter til salg for en særdeles skarp pris.

Gælder både København og Bornholm

Det gælder faktisk både til København og Bornholm fra Aalborg, og i anledning af åbningen af København-ruten sættes ekstra mange billige billetter i salg.

“Alle vores billetter på alle vores ruter i Danmark bliver sat til salg for kun 299,- DKK per vej.

Idet juni er første måned på vores nye rute mellem Aalborg og København, sætter vi ekstra mange billetter til salg i dag til ’Først til mølle.’” udtaler DAT’s direktør Jesper Rungholm til MigogAalborg.

Han tilføjer;

“Men du skal være hurtig, da vi normalt har udsolgt, allerede en time efter de bliver sat til salg klokken 12 middag samme dag.”

Køb nu – og flyv næste måned

DAT’s Først til mølle billetter gælder for den efterfølgende måned. – Dvs. billetter du køber i juni, er gældende for juli måned.

Da det ser ud til at de danske grænser er lukket henover sommeren, er det en oplagt mulighed at få fingre i ekstremt billige billetter til København, eller Danmarks ferieø nummer 1, Bornholm!

Her flyver DAT nemlig også til direkte til fra Aalborg hele sommeren.

Sid klar ved tasterne klokken 12.00 i dag og klik ind her på dat.dk for de helt særlige billige billetter.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Kom på afveje: Mand kom gående med sin cykel i Limfjordstunnelen

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Kim Matthai Leland
Foto: Kim Matthai Leland

Det er ikke hver dag, at politiet må kaldes ud til en person, der går midt i Limfjordstunnelen.

Men det skete her 2. pinsedag til aften. Først blev det meldt ud på Vejdirektoratets side, at bilister skulle være opmærksomme på en person, der gik i tunnelen.

Nu bekræfter Nordjyllands Politi overfor Nordjyske, at man rykkede ud til en gående person i Limfjordstunnelen. Manden kom simpelthen gående med sin cykel i sydgående retning.

Var ikke beruset

Politiet måtte først dirigere trafikken over i det andet tunnelrør, før de kunne sende betjente afsted ind for at standse manden.

“Hvordan dælen han er endt dernede, kunne vi godt tænke os at vide, for det kunne jo være endt i noget værre noget,” siger vagtchef Per Jørgensen til Nordjyske.

Politiet fortæller desuden, at manden ikke var beruset.

Generelt har det ellers været en stille 2. pinsedag for Nordjyllands Politi. På Twitter har de lagt adskillige opslag lige fra Aalborg, Frederikshavn og Skagen.

Mange har været ude og nyde det gode vejr, men folk har været gode til at holde afstand og udvise hensyn, oplyser Nordjyllands Politi.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her