ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fra TV: Nu kommer de til Aalborg med underholdningsshow for hele familien

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: Skråen
Foto: Skråen

De er kendt for at have rejset verden tynd i jagten på de ringeste rejseoplevelser, man kan finde.

Nu håber det underholdende makkerpar fra TV-programmet Nul Stjerner at score fem stjerner med deres nye underholdningsshow.

Røverhistorier og en tur med i maskinrummet

Det er Jan Elhøj og Morten Kirckhoff, der står i spidsen af showet, der kommer til Skråen tirsdag d. 21. februar kl. 20.00.

Jan Elhøj er kendt for i snart 30 år at have leveret satire på TV og i radio, og Morten Kirckhoff er fotograf, hvor han har besøgt mere end 100 lande og tidligere har lavet reklamer for store brands som LEGO og Nike.

Sammen har Morten og Jan udgivet seks bøger om deres rejser til forladte steder rundt omkring i verden, og de mange rejser har også lagt fundamentet til deres seersucces ’Alt Forladt’ og ’Nul Stjerner’ på DR2.

I deres underholdningsshow inviterer de to gæve gutter på et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed.

Under mottoet ”det værste udgangspunkt rummer på de største oplevelser” har Jan og Morten rejst i mere end 50 lande.

Her har de været på jagt efter det modsatte af de fleste, der planlægger deres næste rejse, nemlig det værste af det værste. En jagt på de autentiske og mere ukendte sider af de lande, de har besøgt.

Der diskes op med røverhistorier, og du får muligheden for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen Nul Stjerner.

Hvis man er eventyrlysten, så er det flotte præmier til de modigste publikummer i Nul Stjerner-quizzen.

Der vil også være mulighed for at få nogle af de helt store gastronomiske smagsoplevelser fra udvalgte steder, som Jan og Morten har besøgt.

Billetterne koster 300 kr. og giver adgang til en aften, hvor du kommer så fjernt fra charterturisme med overdådige buffeter, håndklædereserverede liggestole og klassiske turistfælder.

Showet lover, at rejser aldrig bliver det samme, efter du har brugt din aften med de to eventyrlystne herrer.

Køb din billet til showet på Skråen her.

Del artikel

Andre læser også