Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fra Politijagt: TV-legenden Vlado holder nyt foredrag i Aalborg

Af Michael Qureshi
PR-foto: Discoverynetworks
PR-foto: Discoverynetworks

Vi er vilde med politibetjenten Vlado fra Kanal 5’s poulære program Politijagt, der lader seerne få indblik i en arbejdsdag, som er mere varieret end de flestes.

I over 30 år har han kørt de danske veje tyndt i patruljevognen eller på sin politimotorcykel for at holde et vågent øje med bilister, cyklister og alle de andre.

Og nu kan du snart igen møde legenden her i Aalborg. I oktober gæstede Vlado et totalt udsolgt A2 Kulturcenter, og det var så stor en succes, at man allerede har stablet en ny dato på benene.

Onsdag d. 5. februar bliver det atter til et gensyn med den sympatiske og humoristiske politimand.

Et unikt indblik i et anderledes arbejdsliv

Vlado Lentz har arbejdet i politiet i over 30 år og har med sin lange livs- og erhvervsfaring lært at spotte en ”kunde” på lang afstand.

Vlado brænder for sit arbejde. Han har set det meste, men kan stadig forbløffes over, hvor ubetænksomt nogle bærer sig ad, når de færdes i trafikken.

For Vlado har det aldrig været et mål i sig selv at give så mange og så store bøder som muligt. Nogen gange er dialogen at foretrække frem for sanktioner, mener Vlado.

Han har set mennesker bliver dræbt og kvæstet på vejene, og han ved bedre end nogen, hvor stor sorg spritbilister og andre hensynsløse trafikanter kan være årsag til.

Under foredraget er du mere end velkommen til at stille spørgsmål.

Gratis jubilæums-show i november

Der sker i det hele taget meget i A2 Kulturcenter lidt uden for Aalborg. Således fejrer de 1 års fødselsdag med et stort gratis jubilæumsshow.

Det finder sted 23. november.

James Sampson er klar til at lede an for det store gospelkor (Groovy Gospel, som også har 10 års jubilæum), og så er det selvfølgelig et show fyldt med en masse overraskelser, flere spændende kunstnere, Aalborgs borgmester Thomas Kastruo Larsen, samt sjov (og slik) for børnene.

Det kan du læse mere om her

Hvad: Foredrag med Vlado fra Politijagt
Hvor: A2 Kulturcenter, Riihimækivej 6, 9200 Aalborg SV
Hvornår: Onsdag d. 5. februar
Pris: 75 kr. + gebyr

Du finder billetinfo lige her.