Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt for smørbøffen: Nu kan du komme til Masterclass med Sobczyk

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Casper Sobczyk fra Restaurant Capa blev på rekordtid kendt for sin “smørbøf”, da den gik viralt i hele verden med op mod 150 mio. visninger på sociale medier.

Siden da er hans popularitet bare vokset og vokset, og på de sociale medier følger over 85.000 mennesker med, når han deler tips og tricks ud om madlavning.

Nu har du snart en helt unik mulighed for at opleve ham helt tæt på, når FOF og Aalborg Streetfood inviterer til Masterclass AAL FOOD LAB med Casper Sobzcyk.

Det sker torsdag den 15. december fra klokken 19.00 – 20.30 på Aalborg Streetfood, og der bliver nok at glæde sig til.

En masterclass med en af landets førende kokke

Casper vil indledningsvis fortælle sine historier og anekdoter fra sin flotte kokkekarriere, hvor han blandt andet har været køkkenchef på Søren K og Hotel Marienlyst.

Senere i karrieren som souschef på den ikoniske Restaurant Alchemist, køkkenchef på PanPan i Zoologisk have og nu har han på rekordtid etableret restaurant Capa som en af de mest populære restauranter i København.

Mens Casper fortæller anekdoter, vil han i showkøkkenet demonstrere, hvordan du tilbereder årets vildeste 4 retters nytårsmenu – uden at den koster dig en formue. Casper vil demonstrere teknikker, forklare om smagssammensætninger og der vil løbende blive uddelt smagsprøver til heldigt udvalgte.

Udsigt til endnu flere masterclasses

Selvom Aalborg Streetfood har lukket ned for sæsonen, holder man stadig åbent til særlige events.

Sådan et er AAL FOOD LAB netop, og det nye tiltag er et samarbejde mellem Aalborg Streetfood og FOF Aalborg, hvor drømmen er at kunne inspirere så mange til at blive “stjernekokke i eget køkken”.

“Vi vil gøre vort absolut bedste for at afvikle inspirerede Masterclasses, hvor du kan lære fra kokke der under normale omstændigheder vil være svære at komme i nærheden af – et nyt koncept som vi synes matcher perfekt til Streetfood og krydsfeltet mellem mad og oplevelser,” fortæller arrangørerne bag.

Til Masterclass med Casper Sobczyk er baren på Aalborg Streetfood åben fra klokken 18.30, så man kan få slukket tørsten inden foredraget.

Du finder info om tilmelding her.

Del artikel

Andre læser også