Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt café på Vesterbro genåbner i dag: Starter med vildt brunch-tilbud

Af Stine Kjølby Christensen

Flere har måske allerede bemærket det.

I de sidste par uger har den ellers velbesøgte Café Friends på Vesterbro haft vinduerne dækket af malertape og brunt papir. Døren var låst, men en seddel på døren afslørede, at der var spændende ting i vente.

Bag de tonede ruder har telefonen ringet med bekymrende stamgæster – men helt uden grund. Lukningen har nemlig haft en helt bestemt årsag og fra i dag kan aalborgenserne igen besøge caféen på Vesterbro – i en spritny og forbedret udgave.

”Siden vi overtog i 2015 har vi haft lyst til at sætte vores eget præg på restauranten.

Det har vi i den grad fået mulighed for at gøre nu,” fortæller Mekki, som sammen med sin kæreste Jette er indehaver af Café Friends.

Og det er bestemt ikke småting, der er blevet fikset i de hyggelige lokaler på Vesterbro. Faktisk er hele caféen, og alt inventar blevet revet ned og bygget op på ny.

Kendt café på Vesterbro genåbner i dag: Starter med vildt brunch-tilbud

Et sted i seriens ånd

Selvom det er som at stå i en helt ny café, så skinner den velkendte stemning af den verdensomspændende serie ”Friends” stadig igennem.

Væggene er stadig prydet med billeder af vores seks yndlingskarakterer, og der er også tænkt over værdierne.

”Vi fortsætter med Friends-konceptet, fordi vi ved, at det fungerer. Folk kan relatere til serien, og vi ønsker at være et sted, hvor man kan mødes med sine venner og bare hygge sig,” siger Jette.

Kendt café på Vesterbro genåbner i dag: Starter med vildt brunch-tilbud

Caféen må også siges at være unik – og lige som Mekki og Jette gerne vil have det. Men det er heller ikke uden forbehold, at parret får lov at drive caféen i disse rammer.

”Vi betaler Warner Brothers for at bruge konceptet, men det er jo også med til at gøre Friends unik i Aalborg. Vi skal overleve i en by, hvor der åbner noget nyt hele tiden, så vi tager én dag ad gangen og følger vores mavefornemmelse,” siger Mekki.

Større og bedre brunch

Med renovationen følger også flere nye muligheder og tiltag på spisefronten.

Café Friends er måske især kendt for deres amerikanske brunchbuffet som med sine 89 kr. nok også nærmer sig at være byens billigste.

Indtil nu har pladsen været trang i caféen, men med de nye faciliteter, bliver det nu muligt for Mekki og Jette at udvide udvalget.

”Vi har længe gerne villet ændre på brunchen, men det krævede simpelthen mere plads. Det har vi fået nu, så fremover vil brunchen være både større og bedre – men stadig til den samme pris.” siger Jette.

Den nye brunch vil tage udgangspunkt i favoritterne fra den gamle, så uanset om man er ny eller genganger i caféen, er det måske værd at kigge forbi. Og i resten januar kan du endda også få den til halv pris – alle ugens dage.

”Vi vil gerne høre hvad folk synes om de nye tiltag, og om der evt. er noget vi skal have ændret i opløbet.” siger Mekki.

Kendt café på Vesterbro genåbner i dag: Starter med vildt brunch-tilbud

Billige cocktails og hyggelig stemning

Caféen må også siges at ligge yderst centralt i byen, og derfor vil de også meget gerne tilbyde de hyggelige rammer som det perfekte hyggelige alternativ, inden de mere larmende omgivelser i Jomfru Ane Gade måske frister.

Hver fredag og lørdag fra 21-24 er der halv pris på cocktails, så hvis man leder efter et hyggeligt og lidt mere dæmpet sted til en forfest så håber Mekki og Jette, at man vil slå vejen forbi Café Friends og tage et kig på de nye omgivelser.

Café Friends genåbner caféen torsdag d. 18. januar på sin sædvanlige adresse på Vesterbro 91.

Del artikel

Andre læser også