Kendt bolighus lukket: Kalejdoskop holder konkurssalg i denne uge

Skrevet af: Michael Qureshi

Det kom som et kæmpe chok for de fleste, da det kendte bolighus Kalejdoskop lukkede med øjeblikkelig virkning grundet en konkurs den 24. maj.

I 2017 vandt Kalejdoskop både prisen som Årets Butik ved AALBORG AWARDS samt Danmarks mest innovative interiør butik.

Men desværre kunne økonomien ikke hænge sammen, og direktør og indehaver Mie Hedeman Mortensen måtte desværre opgive sit livsværk.

Stort konkurssalg på onsdag

Kalejdoskop har længe været en af Aalborgs førende møbel- og interiørbutikker, og deres produkter var toppen af poppen. Så der bliver helt sikkert stor tilstrømning, når der afholdes konkurssalg på onsdag den 6. juni klokken 10.

På Facebook skriver de ud;

“Kæmpe konkurssalg minus 40% på alt i butikken. Kom og gør en god handel. Vi modtager ikke gavekort og tilgodebevis.”

Kalejdoskop nåede at eksistere i 15 år, før de altså måtte dreje nøglen ret hurtigt, da konkursen ramte dem.

Ikke rentabel de sidste fire år

Sedlen på døren til den lukkede butik

“Igennem de sidste 4 år har jeg drevet en ikke rentabel forretning og har sammen med mine forældre måtte tilføre midler løbende i håbet om at kunne vende udviklingen.

Denne drøm om et fantastisk og anderledes internationalt livsstilshus i Aalborg er desværre brast, og jeg har valgt at tage ansvaret for en lukning, da jeg ikke mener, at det er forsvarligt længere at opretholde vores forpligtelser overfor kunder og leverandører.” skrev indehaver Mie Hedeman Mortensen på Kalejdoskops Facebook-side.

Nu tømmes resterne efter konkursen på onsdag, og for tilbudshungrende aalborgensere er det en gylden mulighed for at lave et kup på helt nye varer.