ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slår snart dørene op: Kendt barkæde rykker ind i Gaden

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der er kommet et friskt pust til Gaden; det populære pubkoncept Proud Mary Pub rykker nemlig ind til foråret. 

Det skriver REKOM i en pressemeddelelse.

Kender du ikke konceptet, kan vi fortælle, at det er en pub efter engelsk og tysk forbillede, der tilbyder et nyt stamsted til et mere voksent publikum i Jomfru Ane Gade.

Klassisk Pubkoncept – også i dagtimerne

Proud Mary Pub findes allerede i København og udover den kommende åbning i Aalborg, kan pubkonceptet også snart opleves i Odense og den finske by Turku. 

Proud Mary bliver en moderne pub, hvor atmosfæren, man kender fra pubs i England og festen fra tyske ølstuer er i højsædet.

“Konceptet har allerede opnået stor succes i København, og det er derfor naturligt at Proud Mary nu også rulles ud i Aalborg,” fortæller Henrik Foget Jensen, Senior lead Specialist i REKOM og tilføjer:

“Konceptet har bevist, at det kan være mere end et feststed, for mange forskellige mennesker. Vi ønsker, med Proud Mary, at skabe muligheder og liv i Jomfru Ane Gade – også i dagstimerne – vi kommer til at holde åbent i løbet af dagen, hvor der blandt andet er mulighed for at nyde klassiske pubmåltider, sport på skærmene og en fyrtaftensøl hen på eftermiddagen,” fortæller Henrik Foget Jensen.

Slår snart dørene op: Kendt barkæde rykker ind i Gaden

Et lidt andet publikum i Jomfru Ane Gade

De fleste forbinder måske Jomfru Ane Gade med den meget unge målgruppe, men hos Proud Mary Pub vil man gerne tilbyde et gå-i-byen sted til en lidt ældre målgruppe.

“Selvom der er mange der forbinder Jomfru Ane Gade med den unge målgruppe, så tror vi på at Proud Mary kan blive stedet for den mere voksne målgruppe, som mangler et sted at gå i byen. 

Vi vil gerne tilbyde et sted i Gaden, som kan være et sted for de lidt ældre. Vi glæder os til at bringe det meget alsidige koncept til Aalborg, hvor der er god stemning hele dagen, og den helt rigtige fest i de senere aften- og nattetimer.

Proud Mary skal være stedet, hvor folk føler sig hjemme og i festligt lag, uanset hvornår de besøger os,” udtaler Magnus Jessing, Regional Manager hos REKOM. 

Slår snart dørene op: Kendt barkæde rykker ind i Gaden

Nyeste skud på stammen for REKOM 

Proud Mary Pub bliver den danske nattelivs-koncern REKOM Groups nyeste tilføjelse til rækken af barer og værtshuse i Jomfru Ane Gade, der i forvejen tæller blandt andet Heidi’s Bier Bar, Den Nordjyske Ambassade, Zwei Grosse Bier Bar og en række andre venues i Aalborg. 

REKOMs investering med Proud Mary skal også ses i forbindelse med Jomfru Ane Gades store projekt med overdækning af Gaden og nyetablering af nye koncepter som skal bidrager til en øget diversitet i Gaden.

Jomfru Ane Gade skal ikke kun leve om natten. Gadens mål er at der findes gæster fra sen formiddag, frokost, aften og den sene nat – ganske som i ”gamle dage”, fortæller Henrik Foget Jensen.

Proud Mary slår dørene op i løbet af foråret, og kommer til at have åbent 7 dage om ugen. Aldersgrænser er i hverdagene 20+, og fredag & lørdag +23. 

Del artikel