Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Keder du dig, når du tager offentlig transport?

Af Redaktionen

Er offentlig transport en stor del af din hverdag, fordi du bruger det frem og tilbage fra arbejde eller skole?

Der er både positive og negative ting ved at tage offentlig transport, men som med al anden form for transport, kan det godt blive rigtig kedeligt i længden.

Hvis du keder dig, når du tager offentlig transport, får du her nogle idéer til, hvordan du kan bruge din tid.

Brug din tid fornuftigt

Hvis du gerne vil have noget ud af den tid, som du hver dag bruger i tog eller bus, kan du vælge at bruge tiden på skole eller arbejde.

Har du nogle lektier til næste uge, så brug tiden i bussen eller toget på at komme foran, så du har mere tid til at slappe af derhjemme.

Eller hvis du plejer at besvare mails som det første, når du kommer hjem, så sæt dig og gør det på din køretur i stedet.

Underhold dig selv

Måske din motivation ikke er til at læse lektier eller besvare mails midt på køreturen, men du vil stadig gerne lave noget, så du ikke keder dig.

Du kan altid sætte dig til at spille på din mobil, læse om spilfiduser eller se en film.

Tiden går som regel rigtig hurtigt, hvis du finder noget på din computer eller mobil, som du kan sidde og fordybe dig i. Det er også en måde at lade op på, fordi du ikke stresser eller tænker over noget imens.

Lav en køreplayliste

En tog- eller bustur kan også bruges til bare at sidde og slappe fuldstændig af. Det kan du gøre endnu bedre, hvis du sidder og hører musik.

Lav dig selv en helt perfekt playliste til din tur, som du kan sidde og slappe af til. En god sang kan også nogle gange gøre dig mere klar på dagen.