Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæleri ad libitum: Kattens Værn i Aalborg søger nye frivillige

Af Stine Kjølby Christensen

OPDATERING: Kattens Værn takker for interessen, men ønsker på nuværende tidspunkt ikke flere henvendelser. 

Bliver du glad, når nogen kalder dig en “kattedame”, og er du én af dem, der falder til jorden og udbryder “MIS MIS MIS MIS”, når du møder en kat på din vej … så har vi det perfekte job til dig.

Kattens Værn søger nemlig lige nu frivillige, der kunne være interesserede i at bruge nogle timer på internatet i Aalborg. Her står den på kattenus ad libitum, og de ekstra hænder skal gerne kunne træde til mindst én gang om måneden.

Hos Kattens Værn i Aalborg arbejder man hårdt for at finde nye (og blivende familier) til alle de fantastiske katte, der af den ene eller anden grund er blevet hjemløse.

Dette kan skyldes alt fra at de er blevet efterladte opgivet eller måske er de selv stukket af fra et sted, hvor ejeren ikke efterfølgende kan findes.

Kom med til intromøde

Indtil kattene finder deres nye hjem, bor de hos Kattens Værn, og her har de selvfølgelig brug for alt den kærlighed og socialisering, de kan få.

Du er dermed med til at støtte en god sag, mens du laver det, du elsker allermest.

For at blive frivillig hos Kattens Værn kan du deltage i et intromøde den 6/4 og 13/6, kl. 16.30, hvor du kan høre meget mere om, hvad jobbet indebærer.