ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nedtælling til Aalborg Karneval: Her er vores forslag til den bedste udklædning

Af Stine Kjølby Christensen

Nu er der kun en lille måned til, at Aalborg Karneval endelig løber af stablen igen.

Karneval var ét af de arrangementer, der igen og igen måtte aflyses på grund af Corona, så vi er altså mange, der glæder sig til, at vi igen kan give den gas med tusindvis af andre mennesker.

Måske har du allerede overvejet hvilken udklædning, du vil have på i år – måske havde du endda allerede forberedt dig til karnevallet 2020, hvor temaet var det samme, men aldrig nåede at komme til virkelighed.

Temaet for 2022 er derfor også Når jeg bliver stor … og i den forbindelse har vi kigget nærmere på nogle gode bud til, hvad du kan dresse dig up som – uanset om du ønsker at passe til temaet eller helst ikke vil skille dig ud fra mængden.

Den åbenlyse analyse af temaet er selvfølgelig, at du klæder dig ud som lige præcis det, du drømte om at blive, da du var lille.

Derfor starter vi med nogle forslag, som de fleste nok har haft på sin liste:

De oplagte:

Brandmand
Okay, hvilken lille dreng (eller pige) har ikke drømt om at slukke brande og redde menneskeliv som barn? Derudover er brandmand også det oplagte valg, hvis du gerne vil have mulighed for at være lidt ekstra sexy og helt sikkert sætte nogle pigehjerter i brand under optoget.

Supermand
Ja, eller hvilken som helst superhelt? Da du var barn var der ingen støvet gymnasielærer, der prøvede at fortælle dig, at du ikke kunne blive lige hvad du ville.

For hvis Peter Parker kunne, hvorfor skulle du så ikke?

Nedtælling til Aalborg Karneval: Her er vores forslag til den bedste udklædning
Foto: Aalborg Karneval

Sygeplejerske
Ligesom brandmand giver denne næsten sig selv. Vil du gerne have det modsatte køns opmærksomhed og gratis shots i lange baner, så er en lårkort sygeplejerske lige sagen.

Og hvis du så møder en brandmand, der er gået kold i flammerne, så kan du jo passende vise ham hvordan kunstigt åndedræt fungerer.

Pippi Langstrømpe
Den svenske pige med den kække mund er måske ikke hende, der ville stå først i køen til at få gratis shots – til gengæld er hun mega sej, mega stærk og kan sagtens forsørge sig selv.

Pippi Langstrømpe er derfor det perfekte valg, hvis du bare gerne vil have en fest med dine bedste venner – Tommy og Annika.

Nedtælling til Aalborg Karneval: Her er vores forslag til den bedste udklædning
Foto: Aalborg Karneval

De kreative:

Hvis du slet ikke orker at gå i ét med mængden og egentlig gerne vil skille dig en lille smule ud, så har vi selvfølgelig også et par forslag til dig her:

Tobias Rahim og Andreas Odbjerg
Landeplagen over dem alle i 2022 har uden tvivl været kæmphittet “Stor mand” … Sååå hvorfor være ikke med på beatet og gå all in på “Når jeg bliver stor”-temaet … og være en stor mand for en dag?

Hvis du ikke helt er klar på at gå all nude som hr. Rahim er bedst, så find en silkeblød skjorte i en fed farve, knap den op, put en cowboyhat på toppen og tegn en bette mustache.

Hvis du skal følges med en kammerat, så afbleg hans hår, smid nogle kinky briller og en stor pels på – så har du altså den perfekte udklædning til temaet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tobias Rahim (@tobiasrahim)


Gravid
Ja, uanset om du er mand, kvinde eller noget der i mellem, så kunne du passende smække en stor vom på foran og i dagens anledning spille (uansvarlig?) gravid.

Pas på med ikke at gøre din udklædning alt for realistisk, så du ikke pludselig bliver meldt til kommunen for at drikke dig i hegnet og dit imaginære barn ud af det blå bliver taget fra dig.

Mads Krumborg aka Krumme
“Når jeg blir’ stor, så skal jeg ha’ det sjovt …” sang Laus Høybye i den ikoniske film, Krummerne.

Og hvordan klæder man sig så ud som århundredets sejeste 11-årige?

Jo, du finder en god, stor sweatshirt af mærket “Reebok” og hopper i et par halvslidte oversize denimjeans.

Vil du være helt sikker på at blive genkendt, så inviter evt. Lukas Graham til at følges med dig og husk kun at omtale ham som “Grunk”.

En spækhugger
Du kan også vælge at gå all-in på en af de mest diskuterede store skabninger i Nordjylland netop nu. Spækhuggen ligger i skrivende stund stadig på grund uden der er hverken tegn på bedring eller forværring.

En spækhugger menes at kunne veje op mod 10.000 kg., så du bliver nok ikke karnevalets mest mobile deltager, hvis du vælger at iklæde dig en Spækhugger-dragt.

Men du kan være sikker på, at du nok skal få masser af opmærksomhed.

Nedtælling til Aalborg Karneval: Her er vores forslag til den bedste udklædning
Foto: www.allcostumes.com

Del artikel

Andre læser også