Ingen lukning: Karma Sushi og VACA redder både jul og nytår

Af Stine Kjølby Christensen

Trods alt hvad der sker rundt omkring i Danmark, er julestemningen intakt hos Karma Sushi Ved Stranden. Her er der stadig åbent – og det bliver der ved med.

Sushikokkene står fortsat klar til at fremtrylle de bedste sushioplevelser, som Aalborg har at byde på – selvom det nu kun bliver som take-away.

“Vi havde glædet os til en skøn december måned med vores gæster i restauranterne i hele Danmark, og særligt nytårsaften havde vi store planer for; men vi er selvfølgelig omstillingsparate og ser nu frem til at kunne glæde vores gæster med oplevelsen ud af huset i stedet – også på nytårsaften.” fortæller Monica Hørsted, Marketing Koordinator.

Juleglæden er der dog ingen, der kan tage fra Karma Sushi og derfor har man også iværksat et særligt initiativ, der skal gøre højtiden lidt sødere for i alt fem heldige vindere.

I hele december kan du nemlig skrive et brev til Karma-Julemanden med dit juleønske, når du bestiller take away. Når juleaften nærmer sig, vil Karma Sushi trække fem navne, der hver især kan få et ønske opfyldt for op til 2500 kr.

Gaven bliver personligt leveret af Karma Sushis Julemand mellem jul og nytår. Læs mere her.

Ovenstående konkurrence gælder både børn og voksne – men naturligvis ingen jul uden lidt særlig magi i børnehøjde. Derfor giver Karma Sushi hver dag i december, små julegaver til alle børn op til 8 år, når deres forældre bestiller take away for over 500 kr.

Når I henter jeres take away, kan barnet helt selv vælge deres gave fra juletræet i restauranten.

Karma Sushi består

Også Dmitry Meyer, Restaurant Chef på Karma Sushi i Aalborg, glæder sig over fortsat at have åbent:

”Det har været et anderledes år for alle, også hos Karma Sushi.

Vores højeste prioritet er, at vores gæster føler sig sikre og værdsatte i vores omgivelser og vi er glade for, at vi trods restriktionerne, stadig har mulighed for at tilbyde take-away,” siger han, og fortsætter:

“Vi ved, at det har været en bekymring hos mange, om hvorvidt Karma Sushi i Aalborg skulle lukke, men det er heldigvis ikke en realitet og vi holder fortsat åbent, og glæder os til at byde vores skønne gæster velkommen nu og i fremtiden.”

Spice din frokost op

Det er ikke kun hos Karma Sushi, at der er smæk på gavmildheden.

Hos VACA i Reberbansgade, der tilhører samme restaurantfamilie, er der også ægte, mexicansk julestemning at finde.

Hver dag til frokost kan du nemlig få en ordentlig burrito til den nette sum af 58 kr. – og er du ekstra sulten, kan du opgradere til en menu for blot 31 kr. ekstra. En menu indeholder – udover en burrito – hjemmelavet sodavand samt flæskesvær/tortilla chips med mexi mayo.

Og når du nu er i gang med at drømme dig væk til varmere himmelstrøg, så kunne du jo passende give det et ekstra skud ved at deltage i VACA’s konkurrence om en … tur til Mexico!

Mexicansk nytår

I år bliver der ingen fancy nytårsfester på byens restauranter – og derfor er det mere belejligt end nogensinde, at andre dygtige folk kan hjælpe med at skabe rammerne omkring en god og mindeværdig aften.

Både Karma Sushi og VACA er på listen over steder, hvis ønske er at din aften skal ende med et gastronomisk brag.

Hos VACA står den på klassisk taco, hvor alle favoritingredienser er samlet i en pakke; sådan, at du blot skal bekymre dig om at varme dem op, spise dem – og selvfølgelig skåle på årets sidste dag.

Menuen fås også vegansk, og prisen er blot 118 kr. pr. person. Du bestiller nytårsmenuen her.

Same procedure as every year

Hos Karma Sushi er nytår normalt noget, der skydes ind og fejres Ved Stranden med lækre menuer, boblende champagne og god stemning.

I år ser alting anderledes ud – men det forhindrer ikke Karma Sushi i (som sædvanlig) at levere en nytårsmenu, hvor der er kræset for alle detaljer og i en kvalitet, som vi kender og elsker dem for. Det er med andre ord “same procedure as every year”.

Også her kan du vælge mellem en klassisk eller vegansk menu, hvor der som udgangspunkt er hhv. 16 eller 18 stykker pr. pakke. Menuen kan bestilles i det antal, du ønsker, og du kan dermed selv bestemme, hvor mange stykker sushi, dit selskab ønsker.

Derudover tilbydes selvfølgelig også en børnemenu til de små i selskabet.

Skal der lidt ekstra lækkerier til, så kan du naturligvis bestille forskellige tilkøb som eksempelvis kaviar, eller en lækker dessert bestående af hjemmelavede petit fours.

Du bestiller årets nytårsmenu fra Karma Sushi her.