Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter stor efterspørgsel: Kandis holder endnu en jubilæumskoncert i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

I går var der lagt op til en fest udover det sædvanlige, da selveste Kandis indtog Aalborg Kongres & Kulturcenter.

Dette skete i anledningen af deres 35 års jubilæum, og foran et publikum på mere end 600, fik de i den grad understreget, hvorfor de stadig er populære – selv efter 35 år.

Faktisk har efterspørgslen på Kandis i Aalborg været så stor, at de nu har valgt at gentage succesen.

Denne gang på Skråen, der den 29. oktober 2024 bliver vært for samme set-up.

Kæmpe fest i vente

Også denne gang vil publikum få lejlighed til at høre alle de største Kandis-hits gennem tiden, knyttet sammen med anekdoter og sjove historier fra en fantastisk karriere sunget og fortalt af frontmanden Johnny Hansen.

Med godt humør og musikalsk præcision vil Kandis servere en lang række perle hits, som vi alle kender, lige fra gennembrudshittet ”En Lille Ring Af Guld”, Grand Prix hittet ”Lonnie Fra Berlin” til ”Det’ Dit Navn” og mange andre hits, som alle har været med i toppen af diverse hitlister gennem de sidste 35 år.

Alle sange som er blevet en del af alle danskeres musikalske DNA.

Billetsalget er startet

Af samme årsag er Kandis også det bedst sælgende orkester herhjemme med flest modtagne Guld og Platin Plader og mange andre flotte hædersbevisninger gennem tiden, som vidner om den kæmpestore popularitet dette helt fantastiske orkester besidder og har.

Kandis har også gennem hele karrieren været det orkester med den længste turné, som aldrig har været afbrudt og derfor er de også med rette blevet kaldt ”Rejsende I Livsglæde”.

Billetsalget er netop startet, og billetter kan købes i Salling (Aalborg), Skråens Billetsalg (mandag og torsdag kl. 15-17) samt på Billetlugen.dk.

Del artikel

Andre læser også