Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kan vinde 250.000 kr.: Aalborg-søstre med i populært TV-program

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Philip Engsig / Strong Productions / TV 2
Foto: Philip Engsig / Strong Productions / TV 2

Når fjerde sæson af det populære TV-program ‘Først til verdens ende’ har premiere 18. marts, bliver det endnu en gang med et nordjysk søskendepar blandt deltagerne.

Sidste år gik de nordjyske søstre Heidi og Susie Rasmussen hele vejen – og løb med pengepræmien på en kvart million kroner.

Nu skal Tea og Tilde fra Aalborg forsøge at gøre dem kunsten efter, når de skal på et begivenhedsrigt og intens ræs på tværs af Asien – verdens største og mest folkerige kontinent.

Turen starter i Japans hovedstad Tokyo i nord og strækker sig hele 14.000 kilometer sydpå til kontinentets modsatte ende, hvor målstregen venter på Bali i Indonesien.

Over 10 programmer følger man parrene på deres rejse og i kampen om at nå ’Først til verdens ende’.

Vil gribe chancen

Tea, 25 år, og Tilde, 23 år, er søstre med rødder i Elfenbenskysten. På trods af deres forskelle, ønsker de at lære af hinandens styrker. Mens Tea er perfektionistisk, er Tilde mere impulsiv. De er tæt knyttet til deres mor, men har haft en turbulent barndom.

Nu har de valgt at gribe muligheden for at udforske verden, fylde rygsækken med livsbekræftende oplevelser og erkende, at livet handler om mere end bare overlevelse.

Det er i alt fem modige par, der begiver sig ud på deres livs eventyr. De dropper den bekvemme flyvetur og omfavner i stedet mere end 40 dages oplevelser på land og til vands, gennem enestående landskaber, frodige jungler og fascinerende megabyer.

Uden kreditkort, mobil eller internet og udstyret med intet andet end et verdenskort samt et kontantbeløb svarende til, hvad rejsen ville koste med fly, skal de i fællesskab finde vejen til målet.

På deres rejse skal parrene passere gennem seks checkpoints, før de når frem til det syvende og sidste checkpoint på Bali.

Det par, der når frem først, vinder præmien på en kvart million kroner. Alle fem par jagter førstepladsen og pengepræmien, men vigtigst af alt jagter de eventyret.

Programmet har premiere den 18. marts.

Del artikel

Andre læser også