Kan blive Aalborgs nye in-sted: Mads Hyllested åbner nyt spisested

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er to år siden, at den kendte kok Mads Hyllested åbnede Restaurant Applaus her i Aalborg.

Siden er der røget adskillige klapsalver og stående applaus ned over konceptet med social dining, hvor Mads Hyllested har været first mover på en trend i Aalborg, der siden er blevet efterfulgt af flere andre.

Applaus blev blandt andet kåret til Årets Restaurant til AALBORG AWARDS for tre uger siden.

Men Hyllested bruger ikke tiden på at sole sig i succesens stråler. I dag kan MigogAalborg helt eksklusivt afsløre, at han åbner et spisested mere.

Det bliver i lokalerne, hvor Hans Boldt har drevet A Hereford Beefstouw, og som lukkede i lørdags. 15 år nåede Hans Boldt at drive restaurantkædens Aalborg-afdeling på adressen Ved Stranden 7.

Her er navnet på det nye sted

Det nye sted bliver med et koncept i stil med en fransk Bistro, hvor forbilledet er Bistro Boheme, som i adskillige år har været et af de hotteste steder i København. Navnet bliver DejaVu, og går alt efter planen åbner den i starten af juni.

Der bliver plads til omkring 65 inden for, og der bliver desuden udendørsservering med 25-30 pladser på lune dage.

Onsdag formiddag blev nøglerne så overdraget af Hans Boldt til Mads Hyllested i selskab med Steen Royberg fra Nybolig Erhverv, der har formidlet handlen, og som i øvrigt var ham, der startede Hereford-kædens Aalborg-afdeling i samme lokaler i 80’erne.

Mads Hyllested (tv), Hans Boldt (midt), Steen Royberg fra Nybolig Erhverv

Hans Boldt har stadig restauranten Hos Boldt, der ligger i samme gård som de lokaler Mads Hyllested har overtaget. Han kalder det for en speciel følelse at overdrage nøglerne til en ny.

“Jeg har været vant til at starte dagen herinde, så det går nok først rigtigt op for mig i morgen, når jeg ikke går herind. Heldigvis har jeg stadig ovenpå, så jeg holder mig i nærheden.

Det er klart, at det er specielt efter 15 år at stoppe med Hereford. Det har kørt med underskud de sidste par år, så gider man ikke mere på et tidspunkt. Så skulle konceptet nok laves helt om. Derfor traf jeg beslutningen om at sende stafetten videre,” siger Hans Boldt.

Københavnske forbilleder er inspirationen

For Mads Hyllested var det også en helt speciel onsdag. Den næste halvanden måned skal bruges på at skabe det, der kan blive Aalborgs nye in-sted.

“Jeg er vild med Bistro-konceptet, hvor især Bistro Boheme og Pastis i København har formået at ramme det, der begejstrer mig. Der er åbnet rigtig mange steder med forskellige koncepter her i Aalborg de seneste år, men jeg ser et lille hul i markedet på det, vi gerne vil,” forklarer Mads Hyllested til MigogAalborg, da han sidder med nøglerne.

Han fortsætter;

“Der findes andre bistroer i Aalborg, men vil vi forsøge at løfte niveauet på den måde, vi nu kan. Vi kommer til at få håndværket helt ind i køkkenet. Der skal være sjæl i maden, og vi får virkelig en legeplads her, hvor vi kan vise, at vi er dygtige kokke,” forklarer Mads Hyllested.

Både til frokost og aften

Det bliver både et frokost- og aftensted, hvor der bliver leget med klassiske bistro retter.

“Der vil være de her klassiske ting på kortet. Til frokost vil der være lette franske bistro-retter. Om aftenen går vi så på et endnu højere niveau. Det kunne være eksempelvis være fyldte vakler, brødstegt fisk, stegt hummer og de her ægte saucer som viser, at vi evner denne type mad,” siger Mads Hyllested.

Det er et stort lokale, som Mads Hyllested nu skal omdanne til egen stil

“Jeg synes lidt, at hvis du ikke er til cafémad eller smørrebrød, så mangler Aalborg det her lidt lækre frokoststed, som kan sit håndværk med det franske køkken uden at ruinere nogen.

Det vil vi gerne skabe, og så ønskede jeg at skabe et alternativ til Applaus. Især på hverdagsaftener er det ikke alle, der vil bruge flere timer med Social Dining konceptet og ti serveringer. Så kan man tage den lækre middag med de mere enkelte retter, eller det kan være til businessmødet, der skal tages over en bid mad,” forklarer Mads Hyllested.

Indretning med The Great Gatsby i tankerne

Indretningen kommer til at spille sammen med navnet DejaVu.

“Jeg har en forkærlighed for 30’er looket. Der bliver lidt The Great Gatsby over interiøret og stemningen herinde. Med velour interiør og Chesterfield belagte vægge. Der bliver noget varm hygge over det. Det bliver et lækkert sted, og det skal bare summe over det hele, men stadig med den uformelle tone, som folk kender fra Applaus,” siger Mads Hyllested.

Hans cv afslører, at han har prøvet kræfter med sværvægterne i branchen.

Han forlod Aalborg som assisterende køkkenchef på Fusion. Han var forbi Umami, som på det tidspunkt var et af Københavns mest trendy steder. Derefter blev der plads til ham på Søllerød Kro, som i årtier har båret en Michelin-stjerne.

I 2016 vendte han så retur til Aalborg, hvor han skabte Applaus, der af Euroman blev kaldt Danmarks billigste gourmetrestaurant.

“Jeg bruger rigtig meget tid på at analysere trends og tendenser i vores branche. Hvem har frem- eller tilbagegang. Hvorfor? Lige nu er Aalborg i en eksplosiv udvikling på madfronten, og jeg synes, byen fortjener mere international anerkendelse eksempelvis i form af en Michelin-stjerne.

Jeg vil rigtig gerne være med til at skubbe på den videre udvikling i Aalborg. Applaus og Deja Vu bliver så mit ydmyge bidrag,” lyder det fra Mads Hyllested.

Mange spændende unge kokke i Aalborg

Hans Boldt glæder sig over unge fremadstormende kokke som Mads Hyllested, der åbner spisesteder i Aalborg.

“Der er ingen tvivl om, at det er blevet sværere at være restauratør her i byen med de her nye unge ambitiøse kokke, der bringer nye koncepter til. Jeg tror måske, at man ikke længere er ude efter den store bøf med pomfritter til. Man vil gerne noget, der udfordrer mere. Så det er kun positivt, at det er en ildsjæl som Mads, der overtager stedet her,” siger Hans Boldt.

Største udfordring for Mads Hyllested bliver tilstedeværelsen på både Applaus og DejaVu.

“Det er heldigvis en fordel, at de kun ligger 50 meter fra hinanden. Så har jeg Jonas Als som nyudnævnt køkkenchef på Applaus. Han er et produkt af Applaus-ånden, så det er også vigtigt at understrege, at det jo ikke kun er mig, der er årsag til succesen.

Men det er selvfølgelig vigtigt at være der selv, og jeg vil skabe en god balance i tilstedeværelsen på de to steder. Selv om vi åbner det her nye sted, så har Applaus stadig lige høj prioritet for mig. Jeg vil gerne være ude blandt gæsterne og sørge for, at de får en god helhedsoplevelse,” slutter Mads Hyllested.

Der er håndtryk og afrunding med Hans Boldt og Steen Royberg fra Nybolig Erhverv.

Mads Hyllested har nu kort tid til at skabe stedet i hans ånd. Så glæder vi os bare til at få et ordentligt DejaVu i juni.

Du kan allerede besøge DejaVu’s website og læse mere her

Er du sulten?

Morgenmad, frokost eller aftensmad? Få inspiration til hvor i kan spise i Aalborg i MigogAalborgs spiseguide. I spiseguiden finder du blandt andet nøje udvalgte restauranter, caféer, take-away steder der ligger i Aalborg. Tjek det ud lige her.

Du kan hente spiseguiden ned på din telefon, så du altid har den lige ved hånden. Og den er helt gratis for dig at bruge.

Klik på dette link -> Tryk på det midterste ikon i menulinjen i bunden -> Føj til hjemmeskærm

OG voilá! Så har I altid et stort overblik lige ved hånden, når der skal besluttes hvor I skal spise.

Rejsegilde på Supersygehus: Første liv er allerede reddet på pladsen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Region Nordjylland inviterede i dag 300 håndværkere og entreprenører til rejsegilde på Aalborgs nye Universitetshospital.

Første spadestik til byggeriet af det nye Universitetshospital blev taget tilbage i oktober 2013, og Region Nordjylland kan nu holde rejsegilde efter næsten fem års byggeri i området.

I august 2015 kørte de første betonkanoner ind på byggepladsen, og siden er der klippet, bukket og udlagt 15.000 ton armering og støbt omkring 90.000 kubikmeter beton.

Stor interesse for det nye Universitetshospital

Ulla Astman, som er regionsrådsformand, holdt tale ved rejsegildet

“Jeg er virkelig stolt over byggeriet. Jeg er glad for den store interesse, som har været hele vejen rundt fra borgere, nordjyske politikere, pressen, og medarbejdere, som spørger til “hvordan går det med byggeriet? bliver dét nu til noget? bliver dét bygget til tiden?”, så er det en stor fornøjelse at sige: Ja, vi kan holde økonomien, Ja, vi kører til tiden, Ja, selvfølgelig har vi været udfordret af stigende priser,” forklarer Ulla Astman.

“Vi håber at vi kan blive ved med at holde den kadence nu, når vi er rigtig langt i byggeriet,” fortæller Ulla Astman.

Første liv allerede reddet

Niels Uhrenfeldt, som er projektdirektør ved Aalborgs nye Universitetshospital, fortalte også meget kort ved rejsegildet, at den første persons liv allerede var blevet reddet, da en betonmedarbejder var udsat for et hjertestop.

Niels Uhrenfeldt roste medarbejderne på byggepladsen for den store indsat, hvor de fælles havde hjulpet den pågældende medarbejder ned af byggeelevatoren, og sluttede af med at fortælle, at beredskabet også har rost for indsatsen.

Der har på byggepladsen været implementeret flere hjertestartere, og efter episoden har man hos Region Nordjylland valgt at tilføje endnu flere hjertestartere.

Stor ros til medarbejderne

Medarbejderne har gjort en stor indsats for, at byggeriet er nået hertil.

Byggeriet består af to sengetårne og når op i ni etagers højde. Hertil kommer en helikopterplatform på taget af det sydlige sengetårn, hvorfra der er direkte elevatoradgang til operations- og behandlerafsnit nedenunder.

“Jer medarbejdere, det er jeres fortjeneste herude at vi er kommet så langt med byggeriet og at i leverer så godt et stykke håndværk herude hver eneste dag. Til jer vil jeg sige; Tusind tak for det og for jeres indsats. Bliv ved med det,”

Ulla Astman supplerede;

“Tusind tak for indsatsen til entreprenører, håndværkere, projektfolk og så videre – ingen nævnt, ingen glemt. Jeg synes, I har leveret et flot stykke arbejde håndværksmæssigt hele vejen rundt. Vi regner med jer, og vi stoler på, at vi står her igen i slutningen af 2021 forhåbentlig, og kan tage byggeriet i brug i 2021-2022,” sluttede hun.

Udforsk de nye steder på Aalborg Street Food: Stor Sankt Hans fest på lørdag

Skrevet af: Simone Vestergaard

Aalborg Street Food the Lighthouse åbnede i juni sidste år op for en stor hal med 16 forskellige køkkener, med mad fra hele verden, skønne udendørsarealer lige ud til havnefronten og hyggelig atmosfære.

Siden har aalborgenserne taget rigtig godt i mod street food konceptet, der startede i København og efterfølgende i Aarhus.

Tre af de nye spændende steder er blandt andet gourmet hot dogs fra Kelds Økologiske Pølser, Conefusion (pizza serveret som hvis det var en vaffel eller en Durum-rulle) og Desserten som er alle mulige slags lækre hjemmelavede desserter.

Dem kan du eksempelvis udforske på lørdag,  når Aalborg Street Food the Lighthouse er vært for en Sankt Hans aften i maritime omgivelser, der blandt andet byder på DJ på havnen og flydende bål på fjorden.

Der vil være rigtig gode tilbud i baren, og Street Food disker desuden op med hele fire nye forskellige køkkener i den velbespiste boks.

Heriblandt et bredt udvalg fra forskellige lande: Et spændende thai-køkken, kyllinge rotisserie hvor kyllingerne blandt andet steges på spyd, pasta køkken og tapas fra alle verdenshjørner.

Udvalget hos Aalborg Street Food The Lighthouse er stort, og mulighederne er mange.

Skudehavnsvej lukkes

Street Food afholder i samarbejde med Limfjords-værftet Skt. Hans aften, hvilket betyder at Skudehavnsvej lukkes af for trafik, således at man frit kan færdes mellem de to steder.

Der vil være åbent på det gamle værft fra kl. 12 og det samme gælder Street Food.

Limfjords-værftet er der mulighed for at besøge de forskellige Livingboats og opleve den hyggelige bydel, der snart får helt nyt liv.

I anledningen af midsommeraftenen vil Go Boat også være at finde hos Street Food. Deres fem både kan bookes i tidsrummet kl. 10-22 lørdag og kl. 10-20 søndag.

Hvis man har lyst til at se Aalborg Vestby fra fjorden, i maritime omgivelser, så kan Go Boat bookes her.

Det flydende bål tændes kl. 20.30, hvor heksen her er skiftet ud med en båd, som et symbol på Vestbyens kommende udvikling.

Se hele programmet her.

Her er alle stederne på Aalborg Street Food – The Lighthouse

The Mexican Donkey

Danyar fish & chips

Wok Me

Stegen og Dellen

Duck it

Street sushi

Indisk, Burgers and Shakes

Cazapazza

Kelds økologiske pølser

Conefusion

Marrakech street food

Otto’s anatolian food

Desserten

Som en ekstra bonus kan man i denne måned, som ClubAalborg medlem, få 30% på lækre luksuspandekager hos det søde køkken Desserten.

Derudover er der hver torsdag, fredag og lørdag, fra kl. 20-22, happy hour i cocktailbaren.

Nyt stort samarbejde: Mad fra Aalborgs bedste restauranter leveret til døren

Skrevet af: Jens Erik Møller

Drømmer du om at spise god mad fra Mortens Kro, Nam, MEAT eller fra en anden af Aalborgs bedste restauranter hjemme hos dig selv?

Eller vil du gerne byde en kunde på en ekstra god frokost i forbindelse med et forretningsmøde på kontoret? Så er dine bønner endelig blevet hørt.

Et nyt parløb mellem den Aalborg-baseret app Waiteer og Dantaxi giver nemlig nu mulighed for at bestille mad fra byens bedste restauranter direkte på din smartphone og få det bragt lige til døren.

Det har allerede i nogle måneder været muligt at bruge Waiteer til at bestille såkaldt high-end takeaway, som man så selv skulle afhente på restauranten. Det nye er, at du nu kan få det bragt ud.

”Nogle af byens allerbedste restauranter er med, og de synes, at det er supergodt. De har en udfordring med at levere deres mad,  og nu kan vi hjælpe dem,” fortæller direktør i Waiteer, Ricky Thygesen.

Det er, ifølge Ricky Thygesen, en slags fælles udbringning, og på den måde får restauranterne egen cateringservice.

Fra taxa til cateringservice

Muligheden for udbringning af high-end takeaway er blevet en realitet i samarbejde med Dantaxi.

”Det vi kan, er at lave en lækker brugerflade for restauranten, men hele logistikken er lagt i hænderne på Dantaxi,” forklarer Ricky Thygesen.

Normalt transporterer Dantaxi mennesker fra A til B, men med særlige foldeud-varmekasser i vognen, kan den enkelte taxa hurtig konverteres om til cateringservice.

”Vi har prøvet før, at folk bestiller en taxa til at hente mad, men nu bliver det sat i system,” fortæller Dantaxi.

Bestil kl. 11 og få leveret til frokost

Bestillingen af mad kan ske i hele restaurantens åbningstid, og det er kun det enkelte steds kapacitet, der sætter grænsen.

Udover restaurantens tilberedningstid, så skal Dantaxi kun bruge 30 minutter på levering af varm mad. Har du for eksempel som virksomhed et frokostmøde med en kunde, som du gerne vil forkæle med god mad, så kan du, ifølge Ricky Thygesen og Dantaxi, sagtens bestille mad kl. 11 og få det leveret til frokost – såfremt restauranten kan følge med og lave maden med det samme.

”Vi har ingen begrænsninger i forhold til logistikken, vi kan sagtens levere. Frokostperioden er et lavtidspunkt for os. Men det skal kunne hænge sammen økonomisk, og restauranterne skal kunne følge med,” forklarer Dantaxi.

Derfor koster det et mindre gebyr at få maden bragt, og udbringningen er kun mulig indenfor 15 kilometers afstand fra den pågældende restaurant.

På vej til at blive en stor succes

Foreløbig kan Waiteer bruges i Aalborg, men med over 10.000 downloade og en lang række af byens bedste steder, er appen allerede godt på vej til at blive en succes. Og det er nemt – du finder restauranterne på appen, der sorterer dem efter din lokation, du vælger fra deres menukort og betaler med Mobilepay. Og så er der mad leveret til døren kort tid efter.

I princippet fungerer Waiteer som andre apps som eksempelvis Just Eat, men man fokuserer mere på restauranter på et højere niveau, forklarer Ricky Thygesen.

Derudover kan Waiteer også bruges til bestilling af mad på flere restauranter. Man sætter sig blot ved bordet og bestiller via appen, og et øjeblik efter kommer tjeneren med bestillingen. Også flere Superliga stadions er med, så man kan bestille og betale fadøllen uden at stå i kø.

Hele tanken med Waiteer er, at det skal være nemt og hurtigt at få god mad udefra, og målet er ifølge Ricky Thygesen, at Waiteer bliver en af de få apps, som alle har på deres mobil, og den app man griber til, når det på en eller anden måde handler om at bestille mad og drikke – hvad enten det er på stadion eller på restauranten – eller når det gælder high-end takeaway.

Du kan læse mere om Waiteer her.

Se listen over restauranter på Waiteer her

Du kan prøve deres udbringningsservice  ved at downloade Waiteer din Iphone eller til Android

Kendt kunstner besøger Kunstens Summer Lounge i aften

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I onsdags lød startskuddet til Kunstens første Summer Lounge.

MigogAalborg var også tilstede, og der var rigtig mange gæster, som fik en skøn aften blandt andet i selskab med Rosas Brevkasse, akustisk live-koncert med Thøger Dixgaard og Beer Yoga arrangeret af Yogahuset Aalborg.

Mød kunstneren der skiller vandene

På trods af et stærkt line-up på årets første program, så ser den kommende nu ud til at kunne leve op til forventningerne for en musikalsk, kulturel og spændende eftermiddag og aften på den grønne plæne i Skulpturparken.

Blandt andet får Summer Loungen fint besøg af én af Danmarks mest særprægede kunstnere: Michael Kvium.

Michael Kvium er ikke bange for at skildre det mærkværdige, det absurde og menneskets mørke sider. Og måske er det også netop derfor, at han har opnået så stor anerkendelse i både ind- og udland.

Kvium er i øjeblikket aktuel på Kunsten under en særlig fokus-udstilling. Helt frem til d. 28. oktober hiver museet sin helt egen Kvium-samling op fra arkiverne, og i samspil med nogle lånte værker bliver det muligt at opleve udviklingen af Kviums samlede værker fra 1985 og frem til i dag.

Men på onsdag bliver det altså også muligt at opleve Kvium i levende live.

Eksklusiv rundvisning og signering af kunstneren selv

Det bliver dog ikke den eneste kunstner, som i dagens anledning hopper ud fra lærredet.

Den 10. maj præsenterede Kunsten den finske Kaarina Kaikkonens’ navn for første gang i Danmark – i form af den ekstraordinære udstilling You Remain in Me. En udstilling, der sidenhen har været svær at overse, hvis man har besøgt det ikoniske museum.

Det primære kunstværk flagrer nemlig som en farverig tørresnor over den grønne park, som i sommerhalvåret netop danner rammen for Summer Loungen.

Værket krævede imidlertid, at aalborgenserne havde lyst til at bidrage med et lille stykke af dem selv; nærmere bestemt en brugt skjorte, som gerne på den ene eller anden måde havde en affektionsværdi for den pågældende giver. Disse skjorter har i sidste ende været med til at udgøre det unikke værk.

I dag onsdag deltager Kaarina i en såkaldt artist talk, hvor der er mulighed for en temmelig personlig rundvisning i hendes udstilling samt efterfølgende signering af den smukke udstillingsbog, der rammer Kunstens hylder i uge 25.

Upcoming musik i lækre omgivelser

Hvis man ikke har fået nok kulturel indsprøjtning i mødet med henholdsvis Kvium og Kaikkonens, så er der naturligvis også et musikalsk indspark i vente:

The Courettes, der efter eget udsagn er verdens bedste brasiliansk-danske-garage-punk-duo, går nemlig på scenen kl. 19 og her kan man altså forvente en energieksplosion af en anden verden.

Bandet, der er bosiddende i Aalborg, har tidligere spillet på Spot Festival, hvor de blev opdaget af den legendariske amerikanske musikjournalist David Fricke, som skriver for magasinet “Rolling Stones”. I år udkom deres debutalbum, som Gaffas anmelder gav fire stjerner.

Imens musikken spiller er det igen muligt at købe lækkert mad fra Kunstens foodtruck til ekstraordinært gode priser.

Herfra vil der kunne bestilles alt fra Gin & Tonic, iskaffe, økologiske ispinde og både forretter, hovedretter og desserter.

Kunsten Summer Lounge kører hver onsdag fra 16.00-20.30, frem til d. 23. august og er blevet til med støtte fra Tuborgfondet, Himmerlands Boligforening, Spar Nord, Aalborg Events og UCN.

Du kan finde indgangspriser og hele programmet for årets første Summer Lounge lige her.

Gebyrfri hverdag og personlig rådgiver: Derfor kan det betale sig at skifte bank

Skrevet af: Simone Vestergaard

Som mennesker søger vi ofte trygheden.

På papiret lyder det måske uoverskueligt og besværligt at skifte bank. Men der kan faktisk være mange fordele ved at kigge på markedet og finde en bank, der passer perfekt til ens behov.

24-årige Katrine Leth Overgaard fra Aalborg har stået i præcis den situation. Hun har haft den samme bank altid, men på et tidspunkt begyndte der at komme gebyrer på hendes dankort, hendes bankrådgiver var svær at få fat i og der var faktisk flere ting der irriterede hende.

Gratis abonnement på ClubAalborg inkluderet

Hun besluttede sig for at skifte bank, og undersøgte hele markedet på alle leder og kanter, forhørte sig i sin omgangskreds, og faldt så over Nordjyske Bank.

”Et par veninder anbefalede mig Nordjyske Bank. De havde blandt andet et gratis abonnement hos ClubAalborg inkluderet, hvilket jeg synes var super fedt. Det gad jeg virkelig også godt have.

Jeg søgte også efter en personlig rådgiver, der ville hjælpe mig og stå til rådighed, når jeg havde spørgsmål.

Jeg ringede ind til Nordjyske Bank og fik fat på Nicolai fra Nørresundby afdeling. Han sagde, at jeg skulle komme ind til en samtale, og derefter blev jeg faktisk oprettet. Jeg fik allerede her vejledning omkring, hvordan min konto kunne struktureres – han satte sig virkelig ind i min situation.

Han gjorde sådan, at jeg fik oprettet en budgetkonto der automatisk trækker penge fra min privatkonto, således at jeg ikke skulle spekulere på regninger. Det har fungeret rigtig godt, og faktisk meget bedre end forventet,” fortæller Katrine til MigogAalborg.

Katrine Leth Overgaard ser mange fordele som ung i at være kunde hos Nordjyske Bank – blandt et års medlemsskab af ClubAalborg

Bankskiftet er rigtig nemt

Katrine er et rigtig godt eksempel på, at det ikke behøver at være besværligt at flytte bank. Det mest besværlige er faktisk at gribe telefonen og booke et møde med en kunderådgiver.

Nicolai Deurell Lyhne, kunderådgiver hos Nordjyske Bank, gør i hvert fald hvad han kan for at kommende kunder skal føle sig trygge.

’’Et bankskifte til Nordjyske Bank er rigtig nemt. Selve processen er nem, for vi går meget op i, at det skal være så gnidningsfrit for kunderne som muligt.

Når vi holder første samtale med nye kunder, så ordnes det meste faktisk der. Der bliver bestilt nye kort, og når vi har de underskrifter, vi skal bruge, så skal kunden kun flytte sine oplysninger med videre. Så det kører faktisk med det samme.

Det er dog forskelligt, hvor kunderne er i sit liv i forhold til lån og andre ting, men som udgangspunkt så går der nok en 14 dage, før alt er kørende,” fortæller Nicolai til MigogAalborg og fortsætter:

”Man skal selvfølgelig på intet tidspunkt undvære sit dankort!”

Nicolai Lyhne er kunderådgiver i Nordjyske Bank

Gebyr fri hverdag til unge mennesker

Nordjyske Bank tilbyder to forskellige ungdomskoncepter til unge mellem 18-27 år, og det er Nicolais opgave et finde ud af, hvilket koncept der passer til den enkelte kunde ud fra deres præferencer.

”Hos Nordjyske Bank tilbyder vi to ungdomskoncepter: Den ene er den almindelige Ung og den anden er Ung+.

Ved Ung+ tilbyder vi, helt fordelagtigt, 12 måneders gratis medlemskab af ClubAalborg.

Når jeg skal vejlede unge mennesker mellem 18-27 år, så tilbyder jeg altid Ung+ pakken fordi fordelene i denne pakke er rigtig gode, og det passer tit på de mennesker, jeg snakker med i forhold til behov og ønsker.

Grundlaget i Ung og Ung+ er, at vi har lavet en gebyrfri hverdag, fordi de unge mennesker står et andet sted i livet i forhold til økonomi, set i kontekst til personer med fast arbejde og højere indkomster.

Derudover tilbyder vi gratis kort, gratis netbank og gratis valutaveksling. Vi kører også med, at den første kassekredit er gratis at oprette,” fortæller Nicolai.

Den personlige relation vægter højest

At have en personlig relation til sin bankrådgiver er måske ikke noget størstedelen af unge kan nikke genkende til, men hos Nordjyske Bank er det noget, de vægter højt.

”Vi synes at det er vigtigt, at man som kunde har en personlig rådgiver, som man altid har mulighed for at kontakte. Det er en god fordel for kunderne. Det betyder, at afstanden fra dialog til handling er kort.

Jeg har fx et direkte telefonnummer og en direkte mail, så mine kunder ikke skal forbi et call-center først.

Vi vægter den personlige relation højt. Som rådgiver kan jeg også mærke, at det er noget de unge mennesker lægger rigtig meget vægt på. Dét med at få sat ansigt på, og få forklaret og formidlet nogle til tider svære begreber om et emne, man måske ikke har sat sig synderligt meget ind i.

Vi er her for at gøre alle de ting nemmere, så det er let og forståeligt – vi er her for at gøre kunderne trygge,” forklarer Nicolai.

Katrine Leth Overgaard fortryder i hvert fald ikke springet til Nordjyske Bank.

”Det har virkelig kun været positivt at skifte bank. Det er dejligt at have en rådgiver, der står til rådighed, og som virkelig tager sig tid til at guide mig.

Jeg er rigtig glad for, at jeg skiftede, og at jeg har fået et personligt forhold til min nye bank. Jeg vil klart anbefale Nordjyske Bank til andre,” afslutter Katrine.

Tag et møde og få et års gratis medlemsskab af ClubAalborg eller ClubAalborg Studie

Lige nu kører Nordjyske Bank en kampagne i samarbejde med MigogAalborg.

Ønsker du et møde med Nordjyske Bank får du efterfølgende tilbudt et gratis medlemsskab på enten ClubAalborg eller ClubAalborg Studie.

Så tag et møde og få et års gratis medlemsskab – book mødet her