ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. december 2021
Kl. 19.00 - 21.00

YNGRE MED ÅRENE: Foredrag med overlæge Bente Klarlund

Vi kender alle sammen de gængse råd til en sund livsstil. Daglig motion, fornuftig kost, begrænsede mængder alkohol og ingen cigaretter. Men et langt sundt liv uden sygdom handler også om pauser, optimisme, vin, ærefrygt, frivillighed, samvær med gode venner, søvn og meget mere.

Overlæge Bente Klarlund Pedersen går videnskabeligt til værks og giver os den samlede opskrift på et langt sundt liv. Hvis vi vil holde fast i ungdommens kilde, skal vi ikke bare spise broccoli og motionere jævnligt. Det er også vigtigt, at vi undgår at bekymre os unødigt og at vi har fokus på det, der giver mening – familie, venner, frivillighed, optimisme, at tro på noget, og ikke mindst skal vi lade os begejstre.

Du kan glæde dig til en underholdende, inspirerende og tankevækkende aften med en af Danmarks førende eksperter indenfor sundhed. Få den videnskabelige opskrift på, hvad du selv kan gøre for at blive yngre med årene.

Ungdom er ikke noget, vi køber
Bente Klarlund har en klar ambition om, at videnskabens stemme skal overdøve og trumfe den kommercielle og poppede sundhedsindustri. Vi må ikke tro, at ungdom er noget, der kan købes i form af dyre kosttilskud og anti-aldringsprodukter. I stedet skal videnskaben bidrage til, at vi lever godt og længe uden at smide penge ud ad vinduet til virkningsløse, potentielt farlige produkter.

Foredraget finder sted: 

Mandag d. 6. december 2021, kl. 19:00 i Aalborghallen i AKKC i Aalborg.

Du kan læse alt om foredraget og Bente Klarlund samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC