Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. november 2021
Indtil kl. 23.00

Verdensstjerner synger julen ind i Kildeparken

Når sprøde og skønne juletoner fra 24. november lyder fra De Syngende Juletræer i Kildeparken, så er det en helt enkel og meget stemningsfuld opladning til julen, som Aalborg Kongres & Kultur Center igen i år tilbyder som det store kulturhus’ helt egen julegave til aalborgensere, nordjyder og turister.

Men når vi når 24. november, skiftes musikken ud med et af kunstnerens mest kendte julenummer. I alt er der 65 kunstnere ud af 95 kunstnere i Kildeparken, som AKKC kan præsentere julemusik af.

I et samarbejde med Aalborg kommune bliver der de 4 advents-søndage om  eftermiddagen tændt ca. 350 levende lys op omkring De Syngende Juletræer. Og kommer man ikke i julestemning af det, så kan man lige så godt sætte sig hen i et hjørne, og vente på det hele er ovre.

For synet af de mange levende lys og de mange julemelodier der flyder ud i Kildeparken, findes ikke noget steds i Danmark eller hele verden for den sags skyld.

Uanset hvilken alder man har, er der julehygge-garanti for såvel børn, unge, voksne og de ældre i familien, når man kredser rundt blandt de mange træer, og sætter øret på max. indtag for at lytte til, hvilken julemelodi der strømmer ud fra musikstanderen.

 

Finder sted: Kildeparken