Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

30. oktober 2021
Kl. 20.00 - 22.00

THE SHOW: A TRIBUTE TO ABBA

Er du også ABBA-fan til den helt store guldmedalje? Så får du nu chancen for at opleve et forrygende hyldestshow! 

Nu kan alle ABBA-fans sætte et stort kryds i kalenderen! Det er nemlig lykkedes igen at booke det populære ABBA-show med svenske sangere, det store svenske Waterloo-band og ikke mindst en moderne showopsætning, der skaber et brag af en koncert.

THE SHOW præsenterer en lang række af ABBA’s største hits, og lader publikum opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix i 1974 og hele vejen igennem deres verdensomspændende succes.

Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA’s imponerende sangkatalog.

ABBA selv stoppede i 1982, men musikken og legenden om den svenske succes bæres videre af THE SHOW – A Tribute to ABBA, som ifølge den Officielle Internationale ABBA Fan Klub er det bedste ABBA hyldestshow i verden.

Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige svenske forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

Showet finder sted: 

Lørdag d. 30. oktober 2021, kl. 20:00 i Aalborghallen i AKKC i Aalborg. 

Du kan læse alt om gruppen og koncerten samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC