Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. september 2021
Kl. 20.00 - 22.00

The Script i Musikkens Hus

Glæd dig til at opleve verdenskendte The Script, når det irske pop- og rockband indtager Musikkens Hus med ny musik og gamle storhits.

I slut 00’erne og start 10’erne skød irske The Script det ene hit ud efter det andet og fyldte koncertarenaer og spillesteder over hele verden med klassikere som “Hall of Fame”, “The Man Who Can’t Be Moved”, “Breakeven” og “Superheroes”.

Efter mere end 6 milliarder streams, 10,8 millioner albumsalg og 12 millioner månedlige Spotify-lyttere udgav The Script i efteråret 2019 pop- og rockbandets sjette album med titlen ‘Sunsets & Full Moons’.

På mange måder føles ‘Sunsets & Full Moons’ som en efterfølger til bandets debutalbum ’The Script’ fra 2008, hvor fokus er den inkluderende og opløftende sangskrivning, der i sin tid hjalp The Script med at blive et verdenskendt band med en solid fanbase verden over.

Nu kommer The Script-trioen bestående af Danny O’Donoghue, Mark Sheehan og Glen Power til Danmark og besøger Musikkens Hus, hvor publikum kan glæde sig til at skråle med på bandets imponerende bagkatalog med nye og gamle pop- og rockhits.

Koncerten finder sted:

Torsdag d. 23. september 2021, kl. 20:00 i Musikkens Hus’ Koncertsal i Aalborg.

Du kan læse alt om koncerten samt købe din billet i billetlinket ovenfor.

 

 

Finder sted: Musikkens Hus