Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. juli 2021
Kl. 12.00 - 17.00

Sommer i Kilden: Lørdagslounge med Vingaard & Solvej

Sommer i Kilden byder jer velkomne til en hyggelig eftermiddag med musik og god stemning.

Program
14:00 Vingard
15:15 Solvej

Dørene åbner kl. 12:00

Vingard
Bag artisten Vingard findes den nærværende sangerinde Tine Vingaard. I en alder af 9 år startede hun med sangskrivning og overtog hurtigt de lokale scener i Nordjylland. Hun brød grænserne som 15-årig, da hun skrev både tekst og musik til den tyske biograffilm Einer wie Bruno. Dette blev startskuddet til hendes mange turneer i Tyskland. Gennem inspirationsture til bl.a. Austin og Nashville, har hun fundet sin lyd i et univers præget af Americana. Musikken er blevet udgivet siden 2017 og senest i samarbejde med producerne bag Laura Mo, Jacob Dinesen, Lars Lilholt m.fl.
Flere af sangene er hjembragt fra London, sange løbende udgives i løbet af 2021. I sensommeren samme år vil Vingard rykke ud af Danmark og bosætte sig i Berlin. Dette for både at lade sig inspirere af byens enorme liv samt dele sin musik på de mange spillesteder. For Vingard er koncerterne tungtvejende og muligheden for at invitere publikum ind i en tilgængelig og folkelig verden udnytter hun til fulde. Igennem Americana-universets fantastiske harmonier og iørefaldende melodier er du garanteret en tilstedeværelse og en personlig berøring med musikken.

Solvej
Tredje albumudspil fra Solvej er en overbevisende sammensmeltning af Norden og Nashville. Med udgangspunkt i klassisk singer-songwriting rives vi med ind i et nært og vedkommende univers, hvor indholdet fremstår råt for usødet og samtidig enormt poetisk. Solvej spiller med sine lyriske muskler og store sans for sangskrivning og er med dette bundsolide værk en uundgåelig kunstner i musikåret 2021. Solvej har indspillet i Nashville, USA og siden produceret i Danmark sammen med Sebastian Martin Munk Autzen, og lyden kunne man kalde ‘skandinavisk western noir’. Solvej tager på release-tour med sit orkester i foråret 2021.

Pris: 50 kr

Husk at du skal vise gyldigt coronapas i indgangen

Køb billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Kildeparken