Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. september 2021
Kl. 19.30 - lør Kl. 21.30

Søndagsforedrag: Svend Brinkmann i Musikkens Hus

Svend Brinkmann er en af de stærkeste stemmer i debatten om tidens tendenser. Oplev ham solo under Demokratiets Genklang i Koncertsalen i Musikkens Hus.

Svend Brinkmann har de seneste år i den grad formået at skabe debat og tale ind i og imod tidens tendenser. Han bliver omtalt som en af landets vigtigste intellektuelle, og så har hans bøger konstant ligget på bestsellerlisterne over fagbøger.

Om Svend Brinkmann
Professor i psykologi på Aalborg Universitet siden 2009, fhv. professor på Universitetet i Bergen, Norge. Hans forskningsinteresser omfatter psykologiens filosofi, moralpsykologi, etik og kulturkritik. Forfatter og prismodtager af flere priser, bl.a. DR’s formidlingspris, Rosenkjærprisen samt Gyldendals formidlingspris, han er skribent, anmelder for Politiken og vært på bl.a. “Brinkmann på P1” og “Brinkmanns briks”.

Om foredraget
Selvudvikling har længe været et kulturelt omdrejningspunkt, hvor det populært sagt har handlet om at blive ”den bedste udgave af sig selv”. I foredraget her introducerer Svend Brinkmann et dannelsesbegreb, der kan fungere som modvægt til denne idé. Dannelse handler om noget alment, om at blive menneske i fællesskab med andre mennesker. Men dette dannelsesbegreb forudsætter først, at vi har en begrundet ide om, hvad det alment menneskelige er – og dernæst: At vi forsvarer dét overfor en teknologisk udvikling, hvor mennesket søges optimeret både psykologisk, medicinsk, neurologisk og digitalt.

Foredraget finder sted: 

Søndag d. 5 september 2021, kl. 19:30 i Musikkens Hus i Aalborg. 

Der er nummererede siddepladser og fri entré med tilmelding.

Du kan læse alt om foredraget samt tilmelde dig i billetlinket ovenfor.

 

 

Finder sted: Musikkens Hus