ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. oktober 2021
Kl. 20.00 - 22.00

RHYTHM OF THE DANCE: Oplev The National Dance Company of Ireland i Aalborghallen

Nu byder The National Dance Company of Ireland på eventyrlig underholdning i denne nye udgave af det populære show “Rhythm of the Dance” i Aalborghallen i Aalborg!

Det irske danseshow er en rejse gennem Irlands historie – lige fra de gamle myter og legender til den moderne nutid. Publikum kommer ud på en vaskeægte danse-rejse, når de prisvindende dansere sammen med de bedste livemusikere og sangere gengiver, hvordan den oprindelige irske dans bevæger sig frem til den nye moderne dans.

Det er uden sammenligning magisk, når de talentfulde dansere på tælling forbliver i formation og til perfektionisme koreograferet flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist. Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitar og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de selv hele scenen og fremfører den keltiske musik helt fortryllende. Dette kombineret med unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer gør Rhythm of the Dance til et af de bedste shows af sin slags.

Showet finder sted Søndag d. 3. oktober 2021 kl. 20:00. 

Du kan læse alt om showet samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC