Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. marts 2024
Kl. 16.30 - 18.00

Passionskoncert med Ensemble Passio som består af nogen af Europas fineste instrumentalister

Ensemble Passio opfører Dieterich Buxtehudes Membra Jesu Nostri

Buxtehudes Membra Jesu Nostri er et af de første lutheranske oratorier, og består af syv meditationer over Kristi legeme på korset.

Værket fremføres af ensemble Passio som trækker på mange af Europas fineste instrumentalister og sangere og leverer præstationer af “enestående musikalsk og dramatisk vitalitet” (Michael White, The Telegraph, London). Ved at blande de fineste ensemblefærdigheder med solisters lidenskab og nuancer, er deres musikfremstilling baseret på den bedste forståelse af historisk nøjagtige fremførelsestraditioner. Hertil tilføjer den moderne virtuositet og masser af spontanitet, og resultaterne taler for sig selv!

James Sherlock, grundlægger og direktør for Ensemble Passio, er regelmæssig gæstedirigent med kor som Tenebrae, Voces 8, BBC Singers, Ars Nova og Danmarks Radios Vokalensemble og orkestre med speciale i repertoire fra barokken og frem til i dag. Hans formative år blev brugt som organist i grupper som Orchestra of the Age of Enlightenment og The Monteverdi Choir, samt London Symphony og Philharmonic orkestre. Han arbejdede også tæt sammen med mange af nutidens dygtigste sangere til koncerter og på operascenen.

 

Finder sted: Budolfi Kirke