Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. oktober 2023
Kl. 18.00 - lør Kl. 23.59

Oktoberfest på C.W. Obels Plads – En genoplivning af en gammel succes!

Er du klar til en uforglemmelig aften i hjertet af Aalborg City? Søgaards Bryghus & Aalborg City byder dig velkommen til en genoplivning af en gammel succes, der vil få byen til at vibrere af festlig energi! I det kæmpestore opvarmede telt på C.W. Obels Plads venter der dig en ægte oktoberfest-oplevelse, som du ikke må gå glip af.

Der vil være levende musik, der får dig til at danse og synge med! Lad dig rive med af de festlige toner, der vil fylde teltet med glæde og musikalsk magi. Det bliver en aften med smil, latter og nye bekendtskaber. Oktoberfest handler om at fejre sammen og skabe minder med festglade mennesker. Vi har skabt den autentiske oktoberfest-stemning, lige her i Aalborg. Fra dekorative elementer til den karakteristiske atmosfære – du vil føle dig som en del af München, mens du stadig er i hjertet af vores skønne by.

DJ & Vejgaard Tårnblæserlaug spiller op begge dage! – Vælg mellem Fredag d. 27/10 og Lørdag d. 28/10. 

Menuen Begge Dage:

Gris, Kartofler & Salat og 1 Liter Øl (Selvfølgelig!) Dette er den ægte oktoberfest-mad, der vil tilfredsstille dine smagsløg og sætte stemningen for en uforglemmelig aften.

Pris pr. person: Kr. 499,- + Gebyr.

Billetsalget er allerede i fuld gang! Så skynd dig og sikre dine pladser.

Tag dine venner, familie eller kollegaer med til en aften fyldt med glæde, dans og lækker mad. Vi ses til en fed oktoberfest fest

 

Finder sted: Søgaards Bryghus