Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. maj 2022
Kl. 20.00 - 3. jun

Ny dansk dramatik rammer scenen: “Er Det Bare En Overgang?” på Aalborg Teater

EN FORESTILLING OM, HVOR VI ER – OG HVOR VI ER PÅ VEJ HEN

Livet er én lang bevægelse. Det eneste vi kan regne med er, at alt forandrer sig. Og det, der var, bliver til noget andet.

Velkommen til denne helt nye forestilling som sætter fokus på temaet ’overgange’: Både de overgange, vi oplever som individer – ikke mindst aldersmæssigt gennem livet – og de epokegørende overgange, som hele samfund gennemlever. Resultatet er en inspirerende undersøgelse af, hvordan overgange både bevidst og ubevidst danner skelsættende rammer omkring vores eksistens.

Kamilla Wargo Brekling er en vaskeægte auteur – en dramatiker, som også instruerer/iscenesætter sine egne forestillinger, ofte i samarbejde med Karina Dichov Lund. Wargo Brekling har vundet anerkendelse for sin helt særlige metode, som er baseret på lange samtaler med skuespillere om en given tematik. Ud fra disse samtaler komponerer hun så sine forestillinger, som altid er både overraskende og stærkt underholdende. Skuespillerne, som Wargo Brekling har haft lange samtaler med om ’overgange’, er Aalborg Teaters ensemble.

 

Finder sted: Aalborg Teater