Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. maj 2022
Hele dagen

Nu kan du komme med til DM i Saunagus i Nørresundby

Alle Danmarks bedste gusmestre samles i Nørresundby Idrætscenter/Svømmeland, for at afgøre hvem som egentligt svinger håndklædet bedst, i de tre kategorier Klassisk Gus, Showgus og Team Showgus.

Det Danske Saunaselskab & Lars Møller og hele det professionelle team af livreddere, gusmestre, og dommere, formår at skabe rammerne om et mesterskab med sammenhold og holdånd. Gæsterne i det nordjyske elsker varme og har nemt til klapsalver, så de er perfekte tilskuere til vores teater forestillinger i saunaen.

Og så gør det jo heller ikke lokationen dårligere at den vækker gode minder fra 2019, hvor vi gik med sejren i både Single og Team.

De danske mestre i saunagus bliver kåret i Store Bededagsferien, den 13. og 14. maj. Gæstebilletter til eventet koster 1500,- for en hel weekend inklusiv afterparty, og kan bestilles allerede nu gennem Dansk Saunaselskab.

Inden da kan man få en forsmag, når flere af deltagerne gennem de næste par uger ligger vejen forbi Nørresundby for at træne. Har man lyst til at opleve det, kan man kontakte Nørresundby Idrætscenter / Svømmeland.

Køb dine billetter i billetlinket ovenfor.