NORDJYSK MADFESTIVAL: Grill kursus hos Restaurant MEAT
På dette grillkursus vil du blive introduceret for de forskellige modningsmetoder, samt få opbygget en værktøjskasse, der ruster dig til at mestre modningskunsten. Du vil få muligheden for at smage på den markante forskel mellem vakuumpakket og krogmodnet kød. Der vil ligeledes blive lavet smagsprøver på krogmodning ved 14 dage, holdt op mod 90 dages krogmodning, hvor du vil opleve de interessante smagsnuancer, der opstår ved længere modning af samme kødudskæring.
Udover kurser i modning, vil du lære, hvordan man laver den amerikanske klassiker, brisket. Herunder gennemgås en række tips og tricks til hvilke rubs og marinader, der passer godt sammen med de forskellige kødtyper.
Afslutningsvis vil der være en unik smagsoplevelse, hvor der vil blive grillet smagsprøver på vores A5 Japanske Kobe bøf. Hertil vil der være historiefortælling, hvor vi gennemgår opdrætningsprocessens mange spændende finurligheder.
Tøv derfor ikke med at tilmelde dig så du kan blive en bedre grillmester og imponere din nabo.
Dato og tid
Søndag d. 29. august 2021 kl. 12:00 til 18:00
Tilmeldingsfrist
Onsdag d. 25. august 2021 kl. 12:00
Læs alt om arrangementet samt køb dine billetter i billetlinket ovenfor.