ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. december 2021
Kl. 20.00 - 22.00

NØDDEKNÆKKEREN: Schaufuss Balletten i Aalborghallen

Nu kan du opleve den klassiske juleballet “Nøddeknækkeren” i Aalborghallen i AKKC! 

Nøddeknækkeren er kendt i hele verden og er årets juleballet for hele familien. Peter Schaufuss’ koreografi og iscenesættelse samt Tjajkovskij’s musik til denne balletforestilling er dobbelt prisbelønnet og spilles hvert år i december af kompagnier verden over. Peter Shaufuss’ opsætning af Nøddeknækkeren har desuden fået exceptionelle anmeldelser både i ind- og udland.

Forestillingen er baseret på Tjakovskij’s musik og efter den originale Nøddeknækker-historie af E.T.A Hoffman. Historien handler om pigen Clara, der får en nøddeknækker formet som en soldat i julegave. Men om natten sker der fortryllende ting. Nøddeknækkeren forvandles til en prins og tager Clara med til sit kongerige.

Kom i rigtig julestemning med denne romantiske ballet, som indeholder masser af magi, sne, skøjteløb, dansende snefnug. Og ikke mindst et drømmehold af internationale anerkendte balletdansere.

Introduktion inden forestillingen
Inden balletten er der introduktion til forestillingen ved Jan Mygind kl. 19 i Det Lille Teater på 1. sal. Introduktionen er gratis og kan tilmeldes via Ticketmaster.

Forestillingen finder sted:

Onsdag d. 8. december 2021, kl. 20:00 i Aalborghallen i AKKC i Aalborg.

Du kan læse alt om forestillingen samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC