Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

30. september 2024
Kl. 08.30 - 20.00

Net Zero Pathways

Mandag 30. september 2024 åbnes dørene for tredje gang til NET ZERO pathways i Aalborg Kongres & Kultur Center – konferencen, der stiller skarpt på, hvordan den grønne omstilling, forretning og sektorkobling kan gå hånd i hånd.

Konferencen arrangeres i tæt samarbejde med Green Hub Denmark og har til formål at vise vejen for forretningspotentialet i den grønne omstilling, og omdrejningspunktet er regeringens målsætning om 70 procent CO2-reduktion i 2030.

Med NET ZERO pathways er det ambitionen at skabe et forum, hvor folk kan blive inspireret og klædt på til handling, hvor man kan diskutere, møde ligesindede og gå derfra med samarbejdsmuligheder på tværs af erhverv med udgangspunkt i den grønne omstilling.

Hele dagen vil det derfor være muligt at besøge eventets udstillingsdel og komme i dialog med udstillerne og høre mere om, hvordan de har tilpasset deres forretning og organisation efter den grønne omstilling, og hvordan de tilbyder hjælp til andre om at gøre det samme.

Kom og vær med til at sætte fokus på hvordan vi sammen kan være fælles om forandring og finde vejen til de grønne løsninger.

 

Finder sted: AKKC