Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. september 2021
Kl. 12.00 - 12.30

Minikoncert: Teitur i Musikkens Hus

Nu kan du opleve interview med Teitur og Louise Reumert efterfulgt af minikoncert. 

Om Teitur
Færøsk fødte Teitur Lassen er ved at være en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og otte studiealbums i bagagen har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur har flere gange varmet op for singer-songwriter John Mayer, som tidligere har udtalt, at Teiturs debutalbum fra 2003 Poetry & Aeroplanes var ét af de bedste album i mange år.

Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget. I 2019 var han på tour med albummet I Want To Be Kind, hvor han både havde flygel, akustisk guitar, violin og en synthesizer med på scenen. I 2020 udkom han med EP’en Modern Era, og nyligst i juli 2021 udkom han med singlen You’re just like me fra det kommende album Cazador de Ostras, som man kan glæde sig til at høre til fulde, når det udkommer til november 2021.

Om Louise Reumert
Louise Reumert er journalist; tv-programudvikler, digital mediespecialist, redaktør og tv-tilrettelægger. Hun har været ansat hos DR igennem 17 år og har brilleret som nyhedsreporter, tilrettelægger, redaktør og studievært hos blandt andet P1, P2, P3, DR1 og DR2. Senest som redaktør på Clement i Amerika på DR2. Sidenhen er Louise gået selvstændig med kommunikationsbureauet FUSE, der arbejder med eksekvering af kommunikation og forretningsstrategi. Derudover fungerer Louise som moderator ved konferencer og webinarer. Louise Reumert er uddannet cand.comm. i antropologi og kommunikation ved Roskilde Universitet i 2005.

Interviewet og minikoncerten finder sted: 

Mandag d. 6. september 2021, kl. 12:00 i Musikkens Hus i Aalborg.

Du kan læse alt om arrangementet samt al praktisk information i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Musikkens Hus