ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. november 2021
Kl. 20.00 - 22.00

MICHÈLE LIVE: Med Peter Ingemann i Aalborghallen

Mød en af landets største og mest folkekære TV-personligheder, Peter Ingemann, når han gæster Michèle Bellaiches talkshow, som det eneste sted i Nordjylland.

Der er lagt op til en hudløs ærlig samtale, hvor publikum vil komme helt tæt på mennesket bag TV-personligheden Peter Ingemann, når han og Michèle Bellaiche taler om alt fra hans store og omfattende TV-karriere til hans barske opvækst. For selvom størstedelen af befolkningen kender Peter Ingemann, som det behagelige og rolige gemyt fra TV, så har han en baggrund, der er alt andet end det. Dette har han tidligere fortalt om i sine meget personlige, selvbiografiske bøger ”Ingemanns land – Et familiedrama” og ”Elsk afgrunden”, der begge tager et nødvendigt opgør med familie og fortid.

Aftenen står dog både i alvorens og humorens tegn, for selvom opvæksten har været barsk, så er der ingen tvivl om, at Peter Ingemann også vil krydre aftenen med hylende morsomme historier og anekdoter. Peter Ingemann er gentagende gange blevet kåret som landets bedste mandlige underholdningsvært, blandt andet på grund af sin deltagelse i flere succesfulde programserier, såsom ”Hammerslag”, ”Nybyggerne” og ikke mindst ”Størst”.

Det bliver en stor aften, måske endda den største. Peter Ingemann nyder at møde nye mennesker og denne aften er ingen undtagelse. Han glæder sig til at komme i dialog med publikum, og traditionen tro udloddes der præmier til aftenens bedste spørgsmål til Michèle LIVE. Så spids pennen og nyd en unik aften i godt selskab.

Showet finder sted: 

Onsdag d. 10. november 2021, kl. 20:00 i Aalborghallen i AKKC i Aalborg. 

Du kan læse alt om showet samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC