Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. oktober 2021
Kl. 21.30 - 23.59

LIVERPOOL: Legends on Tour i Aalborghallen

Pressefoto
Pressefoto

To af de største Liverpool-fodboldlegender gennem tiden, målmanden Bruce Grobbelaar og venstrebacken Alan Kennedy gæster AKKC sammen med sangeren Jesper Lundgaard, der leverer Liverpool-sangen You’ll Never Walk Alone.

Setuppet er i sand fodboldstil med scenen indrettet som et fodboldstudie, hvor de to legender bliver interviewet i afslappet stil af journalisten Daniel Sichlau. Der er lagt op til to ‘halvlege’ fyldt med videoklip, anekdoter og gode historier om de tidligere spilleres tid hos “The Reds”.

Bruce Grobbelaar var målmand i Liverpool i perioden 1980-1994 og er anerkendt som en af verdens bedste målmænd. Han er kendt for sin helt særlige spillestil og sin udadvendte personlighed, der også gør ham til en af nutidens mest flamboyante og vellidte personer indenfor fodbold.

Venstrebacken Alan Kennedy, ‘Barney’, spillede i Liverpool fra 1978-1986. Han er særligt kendt for at levere det vindende mål i Champions League finalen mod Real Madrid i 1981, og i løbet af sin tid i Liverpool var han ofte at finde på forsiden med sine bedrifter på banen, der var med til at sikre Liverpool flere titler i både engelsk og europæisk fodbold.

Sangeren Jamie Webster, der oprindeligt skulle have optrådt til showet, er erstattet af Jesper Lundgaard, som tidligere har indspillet You’ll Never Walk Alone med selveste Gerry Marsden. I løbet af showet vil Lundgaard optræde med den populære Liverpool-sang, der har givet genlyd på Anfield siden 60’erne, og mon ikke salen kommer til at lyde som et stadion med fællessang på lægterne?

Showet finder sted: 

Tirsdag d. 5. oktober 2021, kl. 19:00 i Aalborghallen i AKKC i Aalborg. 

Tirsdag d. 5. oktober 2021, kl. 21:30 i Aalborghallen i AKKC i Aalborg. 

Du kan læse alt om aftenens program samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC