Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. oktober 2021
Kl. 19.00 - 21.00

Legendernes aften: Kom til hyldestaften af dansk landholdsfodbold

Foto: Anders Kjærbye/dbufoto.dk
Foto: Anders Kjærbye/dbufoto.dk

Nu får vi helt eksklusivt indblik i topfodbold, når tre af landsholdets største legender er på scenen med et helt nyt talkshow, hvor Flemming Toft er vært.

Han tager Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen, Sepp Piontek og landsholdets massør gennem 37 år, Allan Poulsen, med på scenen til et par timer fyldt med sjove og vilde historier om de største navne.

Sidste gang de var i Aalborg i 2020, blev billetterne hurtigt snuppet, så nåede du ikke showet i første omgang, får du nu chancen.

Det sker i Musikkens Hus den 18. oktober 2021.

Historien om det danske fodboldlandshold er også historien om en fantastisk udvikling fra de glade amatørdage i 1970’erne, over Danish Dynamite under Sepp Piontek, det vanvittige Europamesterskab i 1992 og tre slutrunder efter årtusindskiftet frem til den succesfulde kvalifikation til EM-slutrunden i København, som skal spilles på hjemmebane i sommeren 2021.

Mød tre af de største stjerner fra tre landsholdsgenerationer, træneren, der revolutionerede fodboldlandsholdet og massøren, der har været med hele vejen.

Læs vores artikel om eventet her.

Du kan købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Musikkens Hus