ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

31. oktober 2021
Kl. 12.00 - lør Kl. 12.00

Kom til “Larsens Suppeteater” i Teatercaféen på Aalborg Teater

Larsens Teatersuppe er indbegrebet af hygge – med musikalsk samvær, gode historier, spændende og inspirerende gæster og ikke at forglemme fællessange. Værten er naturligvis skuespiller Jørgen W. Larsen. Stemningen slås an med at publikum sammen med dagens gæster og værten nyder en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Kom indenfor til et par uformelle og uhøjtidelige timer i godt selskab og i fællesskabets og samværets ånd.

11. september 2021: KARNEVAL
Nu skal det den onde lyne mig være! Vi har ikke haft karneval i Aalborg i 2 år! Og vi har ikke haft teatersuppe i et halvt! Vi satser på at åbne sæsonen med begge dele. Jens Nørholms kvartet kommer og fyrer op under os med de rigtige rytmer. Og Mette Bugge, formand for Aalborg Karneval, kommer og fortæller os historien om Nordeuropas største maskebal! Og mon ikke vi kan formå nogle sultne karnevalister til at komme forbi og trykke den af. Ellers gør vi det selv! Til denne suppe er det tilladt at tage en sjov hat på m.m.

2. oktober 2021: THE BLUES
Jesper Theis, tidligere skolelærer i Gug, nu fuldblods bluesmusiker, bosat i Spanien, kommer med sin kvartet og lærer os om ”the blues”. Vi skal selvfølgelig høre hvorfor og hvordan man lige pludselig flytter sydpå og tager sin drøm yderst alvorligt. Det er vi nok mange der kunne lære noget af. Og så skal vi selvfølgelig høre en hulens masse BLUES!

30. oktober 2021: JUBILÆUM
Ringsmose kontra Larsen. To erfarne scenekunstnere spiller ud og udfordrer hinanden på karrieren. Der kan ske hvad som helst! Og der er ingen garanti for at der bliver sunget. Man ved dog aldrig. Jacob Rose og Jakob Mygind følger med så godt de kan på hver sin saxofon.

 

Finder sted: Aalborg Teater