ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. oktober 2021
Kl. 10.15 - 12.15

Kunsten Senior: Work it Out

I denne omvisningsrække byder Kunsten dig inden for til fordybelse i og samtaler om kunsten over fire hyggelige formiddage på museet.

Kunsten Senior er for dig, der nyder at deltage i kulturlivet og holde dig orienteret i samfundet, og glæder dig ved at se på og at tale om kunst i selskab med andre. Hver gang vil en af Kunstens rutinerede og dygtige formidlere guide dig og dine medkursister gennem et tema, hvor din egen rige livserfaring kan perspektiveres til kunsten.

Efter en oplevelse i udstillingerne vil der serveres kaffe i Brasserie Kunsten, og sammen kan I snakke om de udstillinger og kunstværker, I har oplevet – hjulpet godt på vej af Kunstens formidler. Du kan komme på egen hånd eller i selskab med andre.

Oplev Kunstens store og prisvindende udstilling Work it out. Udstillingen behandler arbejdslivet og mange forskellige aspekter af det. En stor del af vores liv er vi i berøring med arbejdsmarkedet – enten som studerende, arbejdende, jobsøgende eller på anden vis udenfor arbejdsmarkedet. Når vi går på efterløn eller pension taler vi stadig om profession, for, for mange mennesker er det en stor del af vores identitet.

Til denne omgang Kunsten Senior kan vi for eksempel diskutere betydningen af frivilligt arbejde, hvad arbejdspres og -goder gør for vores liv, og måske bliver vi klogere på forskellige arbejdsopgaver, vi ikke vidste fandtes.

Man mødes hver gang i museets forhal kl. 10.15. 

Vær sikker på en plads og køb dine billetter til Kunsten Senior i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Kunsten