Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. juni 2021
Kl. 11.00 - ons Kl. 15.00

Kreativitariums sommerworkshop: Skum-eksperimenter i Utzon Parken

Kreativitariums sommerworkshop popper-up i Utzon Parken med højtflyvende skum-eksperimenter.

Skumbananer, skumbad, flødeskum og kridhvidt bølgeskum på havet – skum findes i de vildeste former og farver! I Kreativitariums sommerworkshop kan du eksperimentere med boblende svævende skum. Vi skal både zoome helt ind på skummet i skum-laboratoriet og se det svæve hen over den blå sommerhimmel, når vi laver svævende skum-skulpturer med helium.

I workshoppens første del skal vi lege og eksperimentere med hvad sæbeskummet kan. Kan det mases? Kan det flyde og synke? Kan man bore eller skære i sæbeskum? Kan du bygge et tårn af skum eller en stor sommerhat med bred skygge? Det undersøger vi i skum-laboratoriet.

I anden del af workshoppen skal vi skabe vores egne flyvende skumskulpturer. Først bygger vi en støbeform af klodser og så ser vi hvilken skupltur der skabes, når vi lader vi skummet slippe igennem formen. Til sidst skal skulpturen skæres fri af formen så den kan flyve ud i den uendelige sommerhimmel.

Kunstformidlere og kunstnere står klar til at sætte jer gang med at udforske de finurlige luftbobler. Med SKUM pavillon i ryggen, udforsker vi sammen skummets magi.

Læs mere om arrangementet i billetlinket.