Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. august 2021
Kl. 16.00 - 17.00

Koncert med Mads Langer på Musikkens Plads

Med utallige udsolgte koncerter, over 100 millioner streams og talrige platinsælgende singler og album har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Nu kan du opleve ham ved denne sommerkoncert på Musikkens Plads.

Det er ingen tilfældighed, at Mads Langer har sin markante position. Den danske singer-songwriter kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere.

“Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet.”

Og publikum kan godt glæde sig til denne eksklusive sommerkoncert på Musikkens Plads med udsigt over Limfjorden. Mads Langer drømmer nemlig om at lave en koncert, der kommer hele registret igennem, og hvor publikum både får lejlighed til at grine, græde og danse.

Læs alt om arrangementet samt køb dine billetter i billetlinket ovenfor og kom med til et brag af en fest!

 

Finder sted: Musikkens Plads