Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. november 2021
Kl. 16.00 - 23. dec

Juleeventyret “Snefald” på Aalborg Teater

“TIL JUL ØNSKER JEG MIG EN FAMILIE”

Når man er ni år gammel, har mistet sine forældre og bor hos sin gnavne nabo, kan det være svært at tro på julemanden og omfavne julens magi. Men hvis man har blot en lille smule håb tilbage, kan man alligevel prøve at sende et brev til julemanden – bare for at se, hvad der sker.

Den niårige, forældreløse Selma bor hos sin nabo, Ruth, som ikke har meget til overs for julen. Selma selv tror heller ikke på julemanden. Men en dag vælger hun at trodse sin skepsis og sender alligevel et brev til ham.

Brevet når frem, og pludselig omgives hun af et magisk juleunivers: Det eventyrlige land Snefald. Her bor julemanden Julius sammen med alle nisserne. Men onde kræfter er på spil, Julius forsvinder, og pludselig må Selma kæmpe for at redde julen – og for at finde sin sande familie.

Forestillingen er baseret på den populære norske tv-julekalender, som også har været sendt på DR i 2017. Hovedrollen som Selma indtages af Line Nørholt, mens Jørgen W. Larsen spiller Julius. Finske Esa Alanne har koreograferet forestillingen, og trods sit internationale ophav er han en gammel ræv i det danske teaterlandskab med hundredevis af forestillinger bag sig. Scenografien og kostumerne, som tilsammen sikrer forestillingens magiske julestemning, er skabt af det hæderkronede makkerpar, Krogh & Bjørnvad.

 

Finder sted: Aalborg Teater